Fit in je werk

Wat heb jij nodig om gezond, gelukkig en betrokken aan het werk te blijven?
Met deze belangrijke vraag ga je tijdens Fit in je werk aan de slag met een onafhankelijke adviseur duurzame inzetbaarheid. Samen bespreek je hoe het gaat met onder andere jouw gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en met jouw werk-privé balans. Dit doen we aan de hand van de door jou ingevulde DIX-vragenlijst (Duurzame Inzetbaarheids IndeX), een wetenschappelijk gevalideerd instrument. Tijdens de gesprekken onderzoek je samen wat je kan verbeteren en stel je een persoonlijk actieplan op waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Fit in je werk is in 2024 gratis voor iedereen en bestaat uit 2 gesprekken* en een digitale vragenlijst.  
*Wegens de grote vraag naar Fit in je werk en om de wachttijd te beperken, vinden de gesprekken voorlopig uitsluitend online plaats. 

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de adviseurs duurzame inzetbaarheid. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel: 088 255 66 50.

LOGO_FITINJEWERK_2024

Aanmelden Fit in je werk online gesprekken

Geslacht

Reden van aanmelding

JE KUNT 1 DAG/TIJDSTIP UITKIEZEN

Ik meld me aan voor woensdag 14 augustus 2024:

Ik meld me aan voor maandag 19 augustus 2024:

Ik meld me aan voor woensdag 21 augustus 2024:

Ik meld me aan voor donderdag 22 augustus 2024:

Ik meld me aan voor woensdag 28 augustus 2024:

Ik meld me aan voor donderdag 29 augustus 2024:

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?

Om gratis deel te nemen aan Fit-in-je-werk ga ik akkoord met aanmelding voor Sterk in je werk**Fit in je werk kan in 2024 gratis aangeboden worden doordat de kosten onder Sterk in je werk vallen. Voorwaarde is dat je in het afgelopen jaar geen gebruik hebt gemaakt van Sterk in je werk.