Flex - Pedagogisch medewerker Jeugdzorg - Almere
Pluryn

Wat mag je doen?

Allereerst, WAAROM zou je willen flexwerken? Flexwerken is dé mogelijkheid om ervaring op te doen als pedagogisch medewerker in de gespecialiseerde jeugdzorg. Bij Pluryn hebben we veel verschillende groepen, zoals open- en gesloten jeugdzorg, behandelgroepen en een dagbehandeling. Weet je nog niet goed welke groep(en) bij jou passen? Geen probleem! Daarvoor is flexwerken dé uitkomst. Zo krijg jij de mogelijkheid om te ervaren wat bij jou past! Maar flexwerken is ook zeer geschikt voor pedagogisch medewerkers die wel al een rugzak aan ervaring hebben. Het kan goed gecombineerd worden met een andere parttime baan, want jij bepaalt wanneer je werkt!

Er zijn dus genoeg redenen om als pedagogisch medewerker bij de flexpool van Pluryn aan de slag te gaan, maar hoe werkt  flexwerken precies?
Voor de komende twee maanden heb je doorgegeven wanneer je beschikbaar bent. Hierdoor kunnen wij de binnen gekomen diensten snel aan je toekennen. Samen kijken we naar jouw wensen en naar het aanbod. Op basis hiervan zorgen we voor een goede match, zodat jij een toffe job hebt én onze jongeren de beste begeleiding krijgen. Daarnaast ondersteunen wij jou in het proces om een goede professional te zijn/worden. Werk je graag eerst flexibel om daarna door te groeien? Het kan! Na 3-6 maanden kijken we (jij en de flexadviseur) of je verder gaat als pedagogisch medewerker in de flexpool met de intentie om te blijven flexen op ad-hoc diensten of dat je overstapt naar de Academy pool waarbij we ons richten op doorgroei naar een vaste locatie.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een pedagogische opleiding op mbo 4 niveau afgerond.
 • Volg je momenteel een pedagogische opleiding op HBO niveau en zit je in het laatste jaar van je opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!
 • Je hebt kennis van en ten minste stage ervaring met jongeren met ernstige gedrags- en psychiatrische problemen;
 • Je hebt een enthousiaste, ondernemende houding, staat stevig in je schoenen en bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je bent minimaal voor 16 uur per week beschikbaar.
 • Je woont in de omgeving van Flevoland en je bent in het bezit van een rijbewijs én eigen vervoer (onze locaties zijn vaak lastig met het ov te bereiken).

Doelgroep en locatie
In Almere verblijven jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar met complexe problematiek. Op het terrein zijn 4 groepen. Twee gemengde behandelgroepen, een groep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis en een kortverblijfgroep. 

Pluryn biedt specialistische jeugdzorg in meerdere regio’s. De leeftijd van onze kinderen/jongeren ligt tussen de 0-23 jaar en hebben allen complexe gedragsproblemen. Sommige jongeren hebben een licht verstandelijke beperking, andere jongeren hebben een gemiddeld IQ. De jongeren verblijven binnen de open, gesloten en justitiële jeugdzorg. De meeste groepen vind je op onze terreinvoorzieningen waar ook onderwijs en vrije tijd wordt geboden. Enkele groepen zijn gelegen in woonwijken. Daarnaast hebben we een Justitiële JeugdInrichting (JJI) in Lelystad waar jongeren verblijven met een strafrechtelijke maatregel. Zij hebben een licht verstandelijke beperking en complexe psychiatrische of psychische stoornissen. 

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in schaal 7 met een salaris tussen € 2.210,52 en € 3.159,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
 • We beginnen met een 0-uren contract voor 7 maanden. Daarna is een contract met uren bespreekbaar.
 • Je wordt begeleid door de flexadviseur en planners. Gezamenlijk kijken we naar wat je nodig hebt om verder te groeien.
 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doorgroeien naar een vaste groep is zeker mogelijk!
 • Je krijgt de mogelijkheid om veel verschillende doelgroepen te leren kennen.

Bijzonderheden

Meer weten?

 • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Malou Freriks 06-10371093 
 • Andere vragen? Stuur een Whatsapp of bel naar Daniella van Duren, recruiter, via 06-82707125 of mail naar dduren@pluryn.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw gegevens achter via de "Direct solliciteren" knop op de website van Pluryn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/342aQgb

Graag tot ziens bij de Beele

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/flex---pedagogisch-medewerker-jeugdzorg---almere-a0w1t000001tnpaaas
Organisatie Pluryn
Locatie Almere
Postcode 1324 KW
Stad Almere
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 15-10-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54782
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn