FLEX Begeleider - Wonen Deventer
De Parabool

Functieomschrijving

Vind jij het fijn er te zijn als iemand je nodig heeft of het even niet meer weet? Blije gezichten te zien als jij binnen komt? Een stabiele factor te zijn? Ben jij iemand die geen vaste dagen wil werken, maar lekker afwisselend, wanneer het jou uitkomt? Dan is deze baan iets voor jou! 

Wij zijn de flexpool van de Parabool en proberen openstaande diensten van 7 verschillende woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking in Deventer en Schalkhaar op te lossen. De cliënten verschillen in leeftijd en zelfstandigheid.

Deze verschillende doelgroepen maken het werk heel afwisselend. Voor de één ben je een luisterend oor, voor de ander het handvat wat hij nodig heeft. Je gaat bijvoorbeeld samen koken en zoekt een cadeautje uit voor een jarige moeder. Ondertussen doe je nog even een wasje. Je helpt bij het tandenpoetsen. Als het rustig is rapporteer je de bijzonderheden van de dag. Elke locatie is weer anders.

Is dit helemaal wat bij jou past en zie jij jezelf in dit plaatje? Wij zoeken een:

FLEX Begeleider Wonen Deventer
Minimaal 12 uur maximaal 24 uur per week, in overleg met jou!

Wat ga je doen?

 • Als woonbegeleider lever je een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de cliënten in hun woonsituatie op grond van individuele ondersteuningsplannen.
 • Je werkt binnen verschillende teams. Wij gaan daarom met jou in gesprek over jouw voorkeuren. Zowel de zorg- als de begeleidingskant kan worden gekozen. We horen graag van jou hoe jij ons gaat helpen.

Wie neem jij mee als persoon?

 • Je vindt het geen probleem en prettig om ingezet te worden bij verschillende teams op meerdere woonlocaties van de Parabool, waardoor je de gelegenheid wordt geboden om deze (beter)te leren kennen en daarnaast je eigen interesses te kunnen onderzoeken.
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO niveau 3 en bij voorkeur al ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met de verzorgende en/of begeleidende taken in je werk en hebt veel geduld en affiniteit met de behoeftes van de doelgroep in een woonsetting.
 • Je werkt transparant en kunt goed reflecteren op eigen- en andermans handelen en zo jouw eigen en de gezamenlijke ontwikkeling vergroten.

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk contract voor één jaar voor minimaal 12 en maximaal 24 uur per week. Jij bepaalt zelf welk aantal contracturen jou het beste uitkomt!
 • Mooie werkomgevingen, met de nodige ruimte en voorzieningen voor een optimaal leef- en werkklimaat.
 • Samen werken in meerdere teams van gepassioneerde en betrokken collega’s.
 • Een mogelijkheid om via deze vacature te komen werken bij de Parabool, waarin de ervaring leert dat werken in een FLEXPOOL een uitgelezen kans is om meerdere teams en werkstijlen te leren kennen met reële doorgroeimogelijkheden binnen een vast team.
 • Een salaris gebaseerd op inschaling in FWG 35 (max. € 3.009,- bij een volledige werkweek).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020!

Meer weten?
Neem contact op met Noor Burggraaff, Teamleider Wonen Deventer via 06-57058054.

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!
Zie jij mogelijkheden ons te komen versterken? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 31 december 2022 via de sollicitatiebutton via www.deparabool.nl/vacatures.

Voor deze vacature wordt tegelijk in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

 

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Wonen Deventer
Postcode 7433 PR
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Noor Burggraaff, Teamleider Wonen Deventer via 06-57058054.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 31-10-2022
Nummer 115109
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool