Flex-krachten wijkverpleging
De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum

Functieomschrijving

Wat ga je bij ons doen? 
Afhankelijk van jouw studie en studiejaar word je bij ons aangenomen als bijvoorbeeld verzorgende IG/IO of verpleegkundige IO. Je verzorgt, begeleidt en ondersteunt dan bewoners bij de algemene dagelijkse zorg zoals wassen, aankleden en eventueel eten geven. Afhankelijk van jouw studie of leerjaar kun je ook andere taken toebedeeld krijgen, zoals bijvoorbeeld wondverzorging en injecteren. Naast het verlenen van de zorg heb je uiteraard ook persoonlijke aandacht voor de bewoner. Het werken in de wijkverpleging vraagt een zelfstandige houding, maar uiteraard kun je altijd rekenen op de kennis en ondersteuning van je meer ervaren collega's.  

Wat bieden wij jou?  

  • Een afwisselend takenpakket. 
  • De kans om in de praktijk veel ervaring op te doen. 
  • Het werken in een gezellig team met collega's waar je altijd op kunt terugvallen.

De Vriezenhof biedt intramurale (verpleeg-)zorg, thuiszorg (wijkverpleging), huishoudelijke ondersteuning en dagbestedingsactiviteiten aan in Vriezenveen en omgeving. We willen onze bewoners en cliënten de mogelijkheid bieden om op een plezierige manier oud te kunnen worden in een fijne en veilige omgeving. Hoe we dat doen? Nou, gewoon door liefde en aandacht voor ons werk te houden. Geen enkele bewoner, cliënt of medewerker is gelijk, maar wel gelijkwaardig. Iedereen verdient de zorg en aandacht die bij hem of haar past. En daar zetten we ons als team van betrokken professionals en vrijwilligers samen voor in, mét elkaar.  

Functie eisen

Wie ben jij? 

Je bent student Verzorgende, Verpleegkunde (MBO/HBO) of Geneeskunde en je hebt het 2e leerjaar (bijna) afgerond. Of misschien ben je verder in je studie of hebt al een diploma in de zorg op zak. Je zoekt een vaste bijbaan voor langere tijd in de ouderenzorg.   

Naast de kennis en vaardigheden die je in je opleiding al hebt opgedaan, breng je een gemotiveerde, positieve en flexibele werkhouding mee. Je kunt goed samenwerken, maar vindt het ook niet erg om in je eentje te werken. Je bent vriendelijk in de omgang en je kunt jezelf goed mondeling uitdrukken. 

Inschaling

Je krijgt een contract als oproepkracht.  
Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Je opleiding en ervaring (bevoegd- en bekwaamheden) bepalen in welk salarisschaal je wordt ingedeeld.   

Bijzonderheden

Enthousiast? 
Heeft deze vacature je aandacht getrokken, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Heb je nog vragen, bel ons dan (0546 - 56 16 61) en vraag naar Willemijne Steenks (Teamleider Extramurale zorg) of mail haar. Zij zal dan zo snel mogelijk contact met jou zoeken. Willemijne werkt van maandag t/m donderdag.

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar [email protected]  

Type Vacature
Organisatie De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum
Locatie De Vriezenhof, Woon- en Zorgcentrum in Vriezenveen
Postcode 7671GM
Stad Vriezenveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Willemijne Steenks
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-02-2022
Reageer voor 14-02-2023
Nummer 108056
Doorsturen Bekijk PDF

De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum

De Vriezenhof werkt vanuit de volgende missie: Wij zijn er voor mensen die ondersteuning nodig hebben vanwege beperkingen. Daarbij hebben we expliciet aandacht voor hun familie en mantelzorgers. Wij helpen mensen in het aanpassen aan verstoringen in hun leven, stimuleren hun veerkracht en helpen hen bij het vinden of herstellen van hun balans. Met diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling helpen wij hen, samen met de vrijwilligers, in het realiseren van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Dit gebeurt met alle aandacht voor de persoonlijke situatie en behoeften. Eerst door de inzet van het netwerk om de cliënt heen en als het niet anders kan door de inzet van onze professionele medewerkers. Eigen kracht en verbinden zijn hierbij kernwoorden. De focus ligt bij ons op gezondheid in plaats van ziekte. Door extra aandacht voor welzijn en een zo zinvol mogelijke dagbesteding wordt voorkomen dat het lang dominerende medisch model leidend blijft.

Meer over De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum