Flexmedewerkers, niveau 2 en 3
Baalderborg Groep

(Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG)

Waar ga je werken
Ben jij net klaar met een zorgopleiding en weet je nog niet goed welke doelgroep bij je past? Ben jij nog bezig met een zorgopleiding en zit je in het 2e of 3e jaar en wil jij ontdekken waar je kwaliteiten liggen en wat je voorkeuren zijn? Ben jij iemand die meer ruimte en flexibiliteit nodig heeft, omdat andere zaken op dit moment je aandacht vragen? Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken?

Past één van deze profielen bij jou, dan willen wij graag met je kennismaken!

Wat ga je doen
Je biedt ondersteuning in de zorg en begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking of ouderen. De werkzaamheden vinden plaats binnen wonen en daarnaast zijn er ook mogelijkheden binnen dagbesteding. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau, ga je aan de slag als Assistent Ondersteuner (FWG 25), Ondersteuner (FWG 35) of Verzorgende IG (FWG 40). Je verdient minimaal €11,42 bruto per uur.

Wat breng je mee
Je hebt een relevante zorgopleiding op niveau 2 of 3 (bijna) afgerond.
Je hebt bij voorkeur een BHV-diploma (of bent bereid dit te halen) en kennis van hygiënevoorschriften. Je bent enthousiast, nieuwsgierig, iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen, flexibel in de omgang en inzetbaar voor alle voorkomende diensttijden.

Wat hebben we jou te bieden
Wij bieden je de kans om ervaring op te doen binnen verschillende zorgteams en/of doelgroepen. Wil jij liever wat minder afwisseling, dan kun je ook binnen één bepaalde doelgroep worden ingezet: (EMB, IB, Kind & Jeugd, MVB, LVB of Ouderenzorg). Er zijn verschillende contractmogelijkheden (oproep en parttime), voor in ieder geval één jaar. Wij werken met een digitaal plansysteem waarbij jij je altijd en overal kunt inschrijven voor diensten en inzage hebt in je werkrooster. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Er zijn diverse interne cursussen mogelijk via ons opleidingscentrum De WerkWijzer.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Zodra je reactie binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever bellen, mailen of appen? Ook dat is mogelijk bij ons. Je kunt ons bereiken 0523-287263, via de mail [email protected] en een app kun je versturen naar 06-29661835.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Informatie verkrijgen bij Consulent Flexbureau: 0523-287263
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-07-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 112521
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep