Flexmedewerkers, niveau 2 en 3
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

Ben jij net klaar met een zorgopleiding en weet je nog niet goed welke doelgroep bij je past? Ben jij nog bezig met een zorgopleiding en zit je in het 2e of 3e jaar en wil jij ontdekken waar je kwaliteiten liggen en wat je voorkeuren zijn? Ben jij iemand die meer ruimte en flexibiliteit nodig heeft, omdat andere zaken op dit moment je aandacht vragen? Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken?

Past één van deze profielen bij jou, dan willen wij graag met je kennismaken!

Flexmedewerkers, niveau 2 en 3

(Divisie Ouderenzorg en Langdurige Zorg)

Waar ga je werken?
Afhankelijk van je profiel en interesses kom je te werken op één of meerdere locaties binnen de Baalderborg Groep. Je bent inzetbaar ter vervanging van medewerkers die verlof hebben of ziek zijn, daarnaast zijn er cliënt specifieke zorgvragen waarvoor je ingezet kunt worden.

 

Functie eisen

Wat ga je doen?
Met een flexibel contract werk je op verschillende locaties binnen wonen en dagbesteding met verschillende doelgroepen, variërend van laag tot hoog niveau en van zorg tot het bieden van structuur. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Er zijn diverse mogelijkheden voor Assistent Ondersteuners (FWG 25), Ondersteuners (FWG 35) en Verzorgenden IG (FWG 40). Het functieniveau is afhankelijk van de doelgroep en locatie waar je wordt ingezet. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante zorgopleiding op niveau 2 of 3 (bijna) afgerond.
 • Je hebt bij voorkeur een BHV-diploma (of bent bereid dit te halen) en kennis van hygiënevoorschriften.
 • Je bent flexibel in de omgang en hebt geen moeite met onregelmatige diensten.
 • Je werkt graag in een team maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken.
 • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je bent zelfredzaam en hebt een groot aanpassingsvermogen.
 • Je bent nieuwsgierig en wil jezelf blijven ontwikkelen.

 

Inschaling

Wat hebben wij je te bieden?

 • Wij bieden je een dienstverband voor in eerste instantie voor 7 maanden. Je salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring en wordt ingedeeld binnen de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving binnen een leuk en zelfstandig team.
 • Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Er zijn diverse interne cursussen mogelijk via ons opleidingscentrum De WerkWijzer.
 • Wij werken met een digitaal plansysteem waarbij je altijd en overal je kunt inschrijven voor diensten en inzage hebt in je werkrooster.

Bijzonderheden

Hebben wij je interesse gewekt?

Reageren op de vacature is mogelijk via ZorgSelect. Vermeld in je motivatiebrief voor welke doelgroep en niveau je interesse naar uit gaat (Gehandicaptenzorg: EMB, Kinderen, Jong volwassenen, Volwassenen of Ouder wordende cliënten. Ouderenzorg: PG of Somatiek).  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog meer weten over het werken bij de Baalderborg Groep of welke mogelijkheden er zijn? Je kunt contact opnemen met Astrid Blik, Sylvia Kosters of Marinka Jansen. Je kunt hen bereiken op 0523-287263 / 264 of 265. Een mail sturen is ook mogelijk: flexbureau@baalderborggroep.nl

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van de flexconsulenten. Telefoonnummer 0523–287263, 264, 265 of 294.
Functie(s) ADL medewerker
Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Woonbegeleider
Publicatiedatum 04-06-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 46325
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep