Flexmedewerkers Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG
Baalderborg Groep

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's: Flexmedewerkers (Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG). Wil jij graag de regie hebben in je rooster en werktijden naast je studie, baan of gezin? En ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Waar ga je werken
Baalderborg Groep is een grote zorgorganisatie die zorg biedt aan verschillende doelgroepen (EMB, IB, Kind & Jeugd, MVB, LVB en Ouderenzorg). Met de flexpool zorgen we er samen voor dat roosters sluitend worden. Dit kan op korte en middellange termijn. Je krijgt inzicht in alle openstaande diensten van de locaties waar jij werkzaam bent en na inschrijving wordt je rooster gemaakt.

Wat ga je doen
Als flexer biedt je ondersteuning in de zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking of de ouder wordende cliënt. Je komt te werken binnen een woonlocatie en/of dagbesteding. Geen dag is hetzelfde, maar altijd staat de aandacht voor de cliënt voorop.

Wat breng je mee
Afhankelijk van je (bijna) afgeronde zorgopleiding kun je bij ons aan de slag als (Assistent) Ondersteuner. Ook als je in het eerste jaar zit zijn er mogelijkheden om te starten in de zorg. We zoeken flexers die zichzelf willen blijven ontwikkelen, het werk zien liggen en inzetbaar zijn voor alle voorkomende diensttijden.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een fijne werkomgeving waarin jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen mede via ons opleidingscentrum. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau ontvang je salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg FWG 25, FWG 35 of FWG 40. We bieden verschillende contractmogelijkheden (oproep en parttime), voor in ieder geval de duur van één jaar.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou deze vacature aan? Aarzel dan niet en solliciteer! Wij onderzoeken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Voor meer informatie over, of interesse in, de functie kun je contact opnemen met het Flexbureau: mail [email protected], telefoonnummer 0523-287263 of WhatsApp 06-29661835.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvonne Drost - Storm: 0523-287263
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-01-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 13-01-2023
Nummer 116982

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep