Flexpool medewerker, vakantiekracht, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

  • Ben jij student verzorgende IG, verpleegkundige of afgestudeerd helpende niveau 2?
  • Ben je op zoek naar een mooie en leerzame vakantiebaan?
  • En ben jij de maand augustus beschikbaar om te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie St. Elisabeth in Delden zijn we op zoek naar een spontane collega die ons komt helpen in de vakantieperiode. Met name in de maand augustus hebben we jou nodig!
St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke klachten. St. Elisabeth ligt midden in het centrum van Delden aan de Langestraat, tussen de gezellige winkels en in de buurt van een mooi wijkontmoetingscentrum. Op locatie is er altijd van alles te beleven en worden er voor de bewoners mooie activiteiten georganiseerd. Een super mooie werkplek…vind je niet?  
Als helpende zorg en welzijn mag jij ondersteunen bij de ADL taken, maar wanneer je al verzorgende IG of verpleegkundige bent zoeken we werkzaamheden die daarbij passen. Daarnaast sta jij de verzorgende en verpleegkundige in jouw team bij. Je komt te werken op een van de pg woningen bij ons verzorgingshuis. Je kan hier een mooie werkervaring op doen en daarbij verdien je ook nog een mooi zakcentje.

Wie ben jij

  • Jij bent in de vakantiemaanden beschikbaar. En sowieso de maand augustus
  • Jij gediplomeerd helpende niveau 2
  • Óf je bent student verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4
  • Jij bent flexibel en proactief

Je vindt bij ons

  • Een prettige werkervaring in een fijn huis! 
  • Een mooi salaris op basis van CAO VVT, afhankelijk van jouw kennis en opleiding
  • De ruimte om je kennis en kunde in te zetten en te delen met je collega’s

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons als vaste medewerker Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Medewerker Zorg in opleiding niveau 3
Medewerker Zorg in opleiding niveau 4
Medewerker Zorg in opleiding niveau 6
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119784

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland