Flexpool medewerker Helpende/Verzorgende IG Geronto Psychiatrie
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student Helpende of Verzorgende IG (laatste leerjaar) of al afgestudeerd?
 • Wil jij aankomende zomerperiode een leuke bijbaan binnen de open afdeling Geronto Psychiatrie?
 • En houd jij wel van uitdaging?

Wij komen graag met jou in contact!

Binnen locatie Eugeria zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale collega Helpende of Verzorgende IG. Jij hebt passie voor de zorg en binnen deze afdelingen wonen diverse mensen met zowel lichamelijke als psychische problematieken. Denk hierbij aan ziektebeelden als; borderline, schizofrenie, gedragsverandering door CVA, parkinson, dementie, bipolaire stoornis en angst stoornis. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven. Kortom jij hebt feeling voor deze doelgroep en gedrag!

Ik hoor je denken; “Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit?” Laat mij je hierin meenemen.

Allereerst even iets over het team. Je je komt te werken in een gemêleerd team van jong tot oud en in functies als Helpende, Verzorgende IG, Gespecialiseerd Verzorgende Geronto psychiatrie en Verpleegkundige. Binnen dit team kan je de sfeer typeren als erg gemoedelijk en collegiaal. Jouw collega’s staan voor jou klaar en je kan altijd bij ze terecht. Daarnaast vinden jouw collega’s humor erg belangrijk en een lolletje op zijn tijd wordt dan ook erg gewaardeerd.

Onze afdeling op locatie Eugeria telt 6 cliënten op een groep in de vorm kleinschalig wonen. Als Helpende/Verzorgende IG kun jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden. Denk hierbij aan: uit bed halen van bewoners, dagstructuur bieden, begeleiden van bewoners en ze naar bed brengen. Daarnaast ben jij oprecht geïnteresseerd en maak jij graag een praatje. Je bent een luisterend oor en jouw aanwezigheid bij de groep wordt écht gewaardeerd. Ben jij Verzorgende IG dan mag jij ook kleine verpleegtechnische handelingen uitvoeren als je daar al bevoegd en bekwaam voor bent.

Als collega werk je verschillende diensten. Dit kan een ochtenddienst zijn van 7:00 tot 13:00 uur of van 7:00 tot 15:15 uur. Maar ook late diensten van 15:00 tot 22:30 uur, 15:00 tot 23:00 uur of 16:00 tot 21:30 uur.

Wie ben jij

 • Jij bent student Helpende of Verzorgende IG (laatste leerjaar)of al afgestudeerd
 • Je bent flexibel inzetbaar voor wat betreft de verschillende diensten en dagen
 • Jij hebt feeling met deze doelgroep en bijpassend gedrag
 • Je weet wat te doen in situaties bij grensoverschrijdend gedrag
 • Jij bent tijdens vakanties beschikbaar voor deze toffe baan

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring tijdens de zomerperiode
 • Mogelijkheid om na de zomervakantie te blijven werken in een leuke bijbaan
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol werk dat jou ontwikkeld en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT, Helpende FWG 25 maximaal €2.638,80 bruto op basis van 36 uur. En Verzorgende IG FWG 35 maximaal €2.937,68 bruto o.b.v. fulltime.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Solliciteer via de link!
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Stephanie ten Harkel, tel: 06-16100611
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 110937

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland