Flexpool medewerker zomerperiode, 0 uren
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de ouderenzorg?
 • Wil jij jou kennis en werkervaring verbreden?
 • Ben jij student verzorgende IG (laatste leerjaar) of verpleegkundige niveau 4 (vanaf 3e leerjaar)?

Is jouw antwoord ja? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Voor ons wijkteam Berflo in Hengelo zijn wij op zoek naar leuke en spontane collega die ons team komt versterken. Als onze collega kom jij ons team ondersteunen in de weekenden en vakanties, want jij wil graag jou steentje bijdragen. Toch?

En wat deze baan voor jou zo mooi maakt, is dat je bij ons jouw werkervaring kan op doen. Jij krijgt dus de kans om de theorie in de praktijk te brengen. Een mooie start en begin aan jouw loopbaan. Samen met jou kijken we naar wat kan en wat je al mag. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw leerjaar en noemen wij maatwerk!

Binnen ons wijkteam Berflo kom jij terecht in een gezellig en divers team van collega’s die jou met open armen ontvangen! Berflo is een leuke wijk in Hengelo waar jij met je fiets op een mooie zomerdag langs alle cliënten kunt fietsen. Hoe leuk is dat! Jouw cliënten hebben allen een andere zorgbehoefte en dat maakt dat deze baan jou veel uitdaging en afwisseling biedt. Daarnaast krijg je binnen onze wijkverpleging veel vrijheid, kortom een échte aanrader voor iedereen die graag in de zorg wil werken.

Klinkt goed, vind je niet?

Wie ben jij

 • Jij bent op zoek naar een mooie werkervaring tijdens je opleiding
 • Je bent student verzorgende IG (laatste leerjaar) of verpleegkundige niveau 4 (vanaf 3e leerjaar), dit omdat je tenminste als helpende plus mag worden ingezet binnen onze wijkverpleging
 • Jij staat te popelen om jezelf graag te ontwikkelen en de opgedane theorie kennis in de praktijk te brengen
 • Je wil graag wat bijverdienen naast je studie
 • Jij wil je graag oriënteren in de ouderenzorg

Je vindt bij ons

 • Goede begeleiding passend bij jouw leerdoelen en ambities
 • De kans om een mooie (loop)baan over te houden bij Carintreggeland
 • Een waardevolle bijbaan en een onvergetelijke ervaring
 • Een mooi salaris volgens CAO VVT, inschaling is afhankelijk van jouw studie leergang
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de IPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Helpende Plus
Medewerker Zorg in opleiding niveau 3
Medewerker Zorg in opleiding niveau 4
Medewerker Zorg in opleiding niveau 6
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119731

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland