Flexpool medewerker zomerperiode
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in opleiding helpende(plus), verzorgende IG, verpleegkundige (3e of 4e leerjaar)?
 • Ben jij al afgestudeerd en in het bezit van jouw diploma?
 • Wil jij een fantastische (bij)baan binnen de afdelingen PG?

Ja? Leuk! Wij komen graag met jou in contact.

Als flexpool medewerker is er tijdens de zomerperiode op locatie Eugeria een hele toffe werkplek voor jou weggelegd. Waarom? Nou.. Allereerst kom jij flexibel te werken op kleinschalige PG afdelingen. Hier wonen mensen die door geheugenproblematiek niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je kan je voorstellen dat zij zich in een eigen belevingswereld bevinden en hierin dan ook passende zorg nodig is.
Jij bent nieuwsgierig, oprecht geinteresseerd en creatief. Door echt naar de cliënt te luisteren weet jij als geen ander die passende belevingsgerichte zorg te leveren. Maatwerk noemen wij dat! Dit klinkt uitdagend toch?

En wat deze werkplek zo leuk maakt is dat jij werkzaam zult zijn binnen meerdere teams/woningen. Zo leer je al jouw collega's kennen, zie je veel van onze locatie en haal jij iedere dag uitdaging uit jouw werk. Want geen dag is hetzelfde! Een mooie kans dus om jouw opgedane kennis tijdens jouw studie nu écht bij ons in de praktijk te brengen. En wat alles nog mooier maakt is dat jij na deze periode een hele mooie uitgebreide werkervaring aan jouw CV kan toevoegen. Eén die met betrekking tot taken en verantwoordelijkheden helemaal passend is aan de leergang van jouw opleiding. Dus ook wij bieden jou maatwerk! En wie weet blijf je wel lekker bij ons plakken met een oproepcontract naast jouw studie, zodat je fijn nog meer praktijkervaring op kan doen. Veel van onze collega's die ook ooit in jouw schoenen stonden, zijn jou voorgegaan en zijn nu in vaste dienst.

Wie ben jij

 • Jij legt makkelijk contact en luistert écht naar het verhaal van onze ouderen, want zoveel levenservaring dat verveelt toch nooit om naar te luisteren!
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Jij wilt graag leren en relevante werkervaring opdoen, passend bij jouw opleiding en leerjaar
 • Je bent enthousiast en durft vragen te stellen
 • Jij bent beschikbaar tijdens de zomerperiode en werkt graag wisselende diensten binnen verschillende teams

Je vindt bij ons

 • Een geweldige (bij)baan passend bij jouw opleiding en leerjaar. Maatwerk noemen wij dat!
 • De kans om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT; functieschaal passend bij jouw functie.
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!
 • En wie weet houd jij hier wel een leuke (bij)baan aan over

Wij geloven in Waardevol Leven en Waardevol Werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met onze collega Judith Hofman - Reuvekamp op telefoonnummer: 06-82935578

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor inhoudelijke vragen: Judith Hofman - Reuvekamp op telefoonnummer: 06-82935578. Voor vragen mbt de procedure: de recruiters van Carintreggeland: [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 117913

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland