Flexpool verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4/6, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verpleegkundige en gaat jouw hart sneller kloppen van geriatrische revalidatiezorg?
 • Ben jij die kartrekker waarnaar ons team op zoek is?
 • En ben jij graag de spin in het web tussen diverse disciplines?

Ja? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Eugeria heeft mogelijkheden voor een superleuke (bij)baan als Verzorgende IG niveau 3 (tenminste laatste leerjaar) of verpleegkundige niveau 4 (3e of 4e leerjaar) tijdens alle vakanties! Ben je al in het bezit van jouw diploma? Top! Ook dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Jij mag ervaring opdoen binnen de Revalidatiezorg waar onze cliënten allen een eigen kamer hebben vanuit een stukje hotelmatigheid. Jij zal de dagelijkse maaltijden verzorgen en de cliënt hierin ondersteunen. Daarnaast help jij onze bewoners met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we de ondersteuning bij het in en uit bed komen, eten, drinken en naar de toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook het maken van  een praatje, bewegen en een rondje lopen. Bij revalidatie cliënten leer je hoe je als toekomstige zorgprofessional cliënten begeleidt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.  

In deze (bij)baan heb je de gelegenheid om veel te leren! We vinden het ook belangrijk dat je (bij)baan goed te combineren blijft met eventueel jouw studie en zullen daarom de uren die je beschikbaar bent en je rooster goed met elkaar afstemmen.  

Wie ben jij

 • Jij bent student verzorgende (laatste leerjaar) of verpleegkundige (2e/3e leerjaar) of al afgestudeerd en trotse diplomabezitter
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent tijdens de vakanties beschikbaar voor deze toffe baan

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring
 • Mogelijkheid om naast de vakanties bij ons te blijven werken
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT Verzorgende FWG 35, maximaal € 2.937,68 bruto per maand en Verpleegkundige FWG 45, maximaal € 3.471,49 bruto per maand. Deze bruto bedragen zijn o.b.v. 36 uur (fulltime)

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over jouw werk als Flexpool medewerker tijdens de zomervakantie? Stel deze dan aan Dianne ten Berge, tel: 06-34360693

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge, tel: 06-34360693
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Nummer 114581

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland