Flexpool zorgmedewerker | Apeldoorn/Beekbergen
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij momenteel Helpende(+), Verzorgende IG of Verpleegkundige? Word jij blij van het werken in verschillende teams met verschillende doelgroepen op verschillende locaties? Dan is onze Flexpool dé plek voor jou. Atlant heeft ruimte voor een:

Flexpool zorgmedewerker 

Wat ga je doen?
De Flexpool geeft jou een eerste kennismaking met Atlant. Binnen Atlant bieden wij dagelijks intensieve verpleeghuiszorg. Zo zijn we gespecialiseerd in psychogeriatrie en somatiek, maar bieden wij ook complexe zorg en behandeling aan mensen met het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington of aan mensen met een gerontopsychiatrie zorgvraag. Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen in het tempo en op de manier die bij jou past!

Als Flexpool medewerker bied je zorg, verpleging, activiteiten & begeleiding in de woonsituatie van de bewoners. Voor hen ben je zichtbaar en maak je steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Lijkt het je een passende uitdaging om in onze Flexpool te werken? Samen met jou bekijken we op welke dagen, binnen welke diensten en met welke doelgroep je het liefst zou willen werken. Dit maken we passend binnen de teamroosters waardoor jij zelfstandig als Helpende(+), Verzorgende IG, Verpleegkundige of Woonbegeleider aan de slag gaat op de verschillende locaties! Werken in onze Flexpool vraagt enige flexibiliteit in de onregelmatigheid. Samen met jouw medeflexers maak je deel uit van de verschillende teams waarin geen dag hetzelfde is!

"Geweldig hoe ik mijn werk kan inrichten zoals ik dat wil en wat past bij mijn gezinssituatie. Daarnaast heb ik veel variatie in mijn werk; ik werk met verschillende doelgroepen met steeds weer andere collega's, heerlijk vind ik dat". Wendy Severijns (Verzorgende IG).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Ben jij gediplomeerd Helpende(+), Verzorgende IG of Verpleegkundige met een proactieve werkhouding? Ben je flexibel inzetbaar en zit je vol energie om kennis en ervaring op te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.717,96 (CAO VVT FWG 25) Helpende(+) / € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) Verzorgende IG / € 3.575,63 (CAO VVT FWG 45) Verpleegkundige op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Veel kennis en expertise over de verschillende locaties en doelgroepen;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Wendy? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Nadia El Sayed (Recruiter) op 06 47 51 09 28. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

 

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 20-12-2023
Ingangsdatum 17-03-2023
Nummer 118656
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant