Flexpoolmedewerker gastvrijheid en voeding, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij ervaring opgedaan binnen de horeca of volg jij nu een horeca-opleiding?
 • Weet jij voor onze cliënten een ultiem restaurantbeleving te creëren?
 • Vind jij het heerlijk om onze cliënten te verzorgen en zoek jij het contact op?

Ja? Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Voor onze locatie Titus Brandsmahof in Almelo is hier een fantastische (bij)baan voor jou weggelegd! In deze functie weet jij binnen het restaurant een gevoel van welkom te creëren! 

Als Medewerker Gastvrijheid en Voeding voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Jouw werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden, zoals het opnemen van bestellingen en het serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en onze gasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van houdbaarheid en bevoorrading van producten. Je maakt ruimtes klaar voor lunches of activiteiten en staat onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geeft hen een warm en welkom gevoel!

Jij bent oprecht geïnteresseerd in onze gasten en vindt het leuk om hier en daar een praatje met ze te maken. Door het stellen van de juiste vragen weet jij wensen en behoeften van onze gasten te achterhalen en communiceer jij deze met jouw collega’s om zo het perfecte menu samen te stellen voor onze cliënten. De beleving van maaltijden draagt in belangrijke mate bij aan de ervaring van Waardevol leven en hierin kan jij jouw steentje bijdragen. Jij bent de sfeermaker die ervoor zorgt dat het onze bewoners aan niets ontbreekt.

Klink goed, toch?

Wie ben jij

 • Jij volgt een horeca-opleiding of bent MBO niveau 3 gediplomeerd 
 • Je hebt kennis van HACCP regelgeving; dit is een pré en dus geen must!
 • Jij bent enthousiast, hulpvaardig, gastvrij en vriendelijk
 • Je weet van aanpakken en bent een teamplayer
 • Jij bent flexibel beschikbaar door de week en in weekenden

Je vindt bij ons

 • Een fantastische (bij)baan
 • De kans om jouw horecahanden uit de mouwen te steken en je horecahart te laten stralen
 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30 maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur
 • En wie weet houd jij hier nog een vaste werkplek met vast dienstverband aan over!

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

En voor inhoudelijk vragen kun je bellen met onze collega Dianne ten Berge op telefoonnummer 06-34360693

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge op telefoonnummer 06-34360693
Functie(s) Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Voedingsassistent
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117597

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland