Flexpoolmedewerker zomerperiode, Almelo
Carintreggeland

Functiebeschrijving

 • Ben jij student helpende (plus), verzorgende of verpleegkundige (3e of 4e leerjaar) of al afgestudeerd? 
 • Wil jij een leuke bijbaan binnen diverse afdelingen? 
 • En houd jij wel van uitdaging? 

Wij komen graag met jou in contact! 

Binnen locatie Hoog Schuilenburg zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale collega’s helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige. Jij hebt passie voor de zorg en onze cliënten. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om passende zorg te kunnen bieden.

Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze bewoners. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven. Ik hoor je denken; “Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit?” Laat mij je hierin meenemen.

Dit is natuurlijk een stukje maatwerk en hangt af van jouw opleiding en leerjaar. Wij zorgen dat jouw taken en verantwoordelijkheden passend zijn bij jouw opleiding, zodat jij fantastische nieuwe werkervaringen kan opdoen met alle bevoegd- en bekwaamheden die daarbij horen! Als onze collega kan jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden op onze afdelingen. Jij werkt het liefst alle diensten. Dit kan een vroege, middag of late dienst zijn.

Klinkt als een mooie uitdaging om jouw werkervaringen uit te breiden, toch?

Wie ben jij

 • Jij bent student helpende(plus), verzorgende IG of verpleegkundige (3e of 4e leerjaar) of al afgestudeerd en trotse diplomabezitter 
 • Nog aan het begin van jouw opleiding, kom dan bij ons werken als woonwelzijnsassistent en leer Carintreggeland en verschillende doelgroepen kennen
 • Je bent flexibel inzetbaar op zowel verschillende afdelingen als in verschillende diensten 
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen 
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten 
 • Jij bent tijdens vakanties beschikbaar voor deze fantastische baan 

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring passend bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding
 • Mogelijkheid om na de zomerperiode te blijven werken in een leuke bijbaan 
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt 
 • Beloning volgens CAO VVT 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Janine den Ouden – Koops op telefoonnummer: 06-50030921

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg
Postcode 7604GC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janine den Ouden – Koops op telefoonnummer: 06-50030921
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117633

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland