Flexpoolmedewerker zomerperiode, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student helpende plus of verzorgende IG (laatste leerjaar) of al afgestudeerd
 • Zoek jij afwisseling in jouw bijbaan en kom je graag bij cliënten thuis? 
 • Ben jij op zoek naar een geweldige werkervaring passend bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding?

Ja? Leuk! Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Voor de zomerperiode zijn wij, wijkverpleging Enter team 1 en 2, op zoek naar enthousiaste collega’s die ons teams komen versterken tijdens de zomerperiode. Dus ben jij student helpende plus of verzorgende IG, dan kan jij bij ons jouw hart ophalen qua werkervaring. Waarom? Hier vertel ik jou graag meer over.

Om te beginnen kent Enter een gevarieerde cliëntsamenstelling; dit maakt dat geen dag hetzelfde is! Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Ons werkgebied is overzichtelijk, waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. En natuurlijk hebben we ook een dienstauto klaar staan die je kan gebruiken. Nog niet in het bezit van jouw rijbewijs? Geen probleem, daar passen we jouw routes gewoon op aan!

In deze uitdagende (bij)baan ga jij cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Als helpende plus binnen onze wijkverpleging help jij jouw cliënten bij de ADL taken zoals; wassen/douchen, aankleden, aantrekken van steunkousen, in/uit bed halen en verzorg je de maaltijden. En ben jij al bevoegd om insuline en medicatie toe te dienen, dan hoort dit ook tot jouw takenpakket. Voor jouw cliënten ben jij onmisbaar en zij kijken dan ook uit naar jouw komst! Jij bent een luisterend oor voor jouw cliënten en maakt graag een praatje, hierdoor weet jij als geen ander passende zorg te bieden.

En dan nu jouw diensten, want ook hier ben jij nieuwsgierig naar. Toch?
Jouw diensten zijn wisselend. In overleg met de planner zal gekeken worden welke jij kan werken. Dus sta jij al te popelen om een ontzettende mooie werkervaring toe te voegen aan jouw CV? Leuk! Solliciteer en wij gaan met jou in gesprek.

Wie ben jij

 • Jij bent helpende plus of verzorgende IG (laatste leerjaar) of al in het bezit van jouw diploma 
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Jij ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook richting jouw collega’s
 • Jij vindt  afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
 • En bent beschikbaar tijdens de zomerperiode voor een geweldige werkervaring

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende (bij)baan die jij kan toevoegen aan jouw CV met werkervaringen
 • Een baan dat aansluit bij jouw bevoegd- en bekwaamheden uit jouw opleiding, maatwerk!
 • Een enthousiast en warm team vol professionele en gedreven collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT; helpende plus FWG 30, per 1 maart 2023 maximaal € 2.798,67 bruto per maand en verzorgende IG FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand. Deze bedragen zijn o.b.v. fulltime (36 uur)
 • En misschien houd jij hier wel een leuke (bij)baan aan over

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]
Of bel met onze collega Fernando Pascale op tel: 06-31112203 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Fernando Pascale, tel: 06-31112203
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117639

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland