Flexpoolmedewerker zomervakantie, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorg?
 • Wil jij tijdens de zomervakantie van 2023 een mooie werkervaring opdoen?
 • En wil jij taken uitvoeren die passend zijn bij de leergang van jouw studie?

Is jouw antwoord op alle vragen “ja”? Leuk! Stuur ons jouw sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Voor locatie Titus Brandsmahof zijn wij op zoek naar flexpool medewerkers in de functies; helpende, helpende plus, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4. En vraag jij je nu af, waarom jij op deze vacature zal moeten solliciteren? Nou.. dat vertel ik je graag!

Als flexpool medewerker doe jij namelijk een hele uitdagende werkervaring op. Je werkt flexibel en over verschillende afdelingen, zowel pg als somatiek. En zorgt dus voor de juiste ondersteuning. Je krijgt niet alleen te maken met cliënten die lichamelijke klachten ervaren, maar ook cliënten met geheugenproblematiek. En deze afwisseling vraagt wat van jouw communicatieve vaardigheden en creativiteit in situaties. Je leest het al, geen dag en zorgvraag is hetzelfde.

Met deze werkervaring neem jij letterlijk een kijkje in de verschillende keukens van locatie Titus Brandsmahof. Dus je leert ook nog eens al jouw collega’s kennen. Ontzettend gezellig! En als kers op de slagroomtaart ga jij taken uitvoeren die aansluitend en passend zijn bij jouw studie. Klinkt goed, toch?

Wie ben jij

 • De kans om lekker bij te verdienen
 • Mogelijkheid om een uitgebreide werkervaring op te doen passend bij jouw opleiding
 • Tijd om voor jezelf te oriënteren welke doelgroep jou het meest aanspreekt
 • Jouw opgedane kennis kan je nu mooi in de praktijk brengen
 • En vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen? Dat kan, ons leerplein staat boordevol interessante e-learnings

Je vindt bij ons

 • Salaris passend volgens CAO VVT en opleidingsniveau. Vragen hierover? Bel ons gerust even.
 • Goede begeleiding passend bij jouw ontwikkeling
 • De kans om er een leuke bijbaan aan over te houden bij Carintreggeland
 • Mogelijkheid om jouw beschikbaarheidswensen door te geven, zodat wij rekening kunnen houden met jouw agenda

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega’s Dianne ten Berge (planner) op tel: 06-34360693 of Lyudmila Misakian – Karamyan (planner) op tel: 06-50171643 voor inhoudelijke vragen.

We zijn ook erg trots op ons mooie filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge (planner) op tel: 06-34360693 of Lyudmila Misakian – Karamyan (planner) op tel: 06-50171643
Functie(s) Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116673

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland