Forensisch GZ-psycholoog
Tactus Verslavingszorg

In deze functie:

Hoi gezondheidspsycholoog, durf je het aan, deze pittige baan? Jij vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met cliënten voor de behandeling van de verslaving én delict gedrag.  Hier wil jij je expertise voor in gaan zetten! Als dat zo is, dan is Tactus op zoek naar jou!

 • Ben je verbonden aan één afdeling gericht op clienten met LVB en je vervult de de rol van regiebehandelaar.
 • In samenwerkingen met een basispsycholoog geeft je vorm aan de behandelinhoud op de afdelingen.
 • Geef je inhoudelijke sturing aan het team en werkbegeleiding aan de basispsycholoog.
 • Houdt je je onder andere bezig met het uitzetten van de behandellijnen, het geven van zowel individuele behandelingen als groepstherapie en het uitvoeren en superviseren diagnostiek.
 • Schematherapie (zowel in groep als individueel) en EMDR vormen een belangrijk onderdeel van het behandelaanbod en het heeft dan ook de voorkeur als je hiertoe de benodigde opleidingen in huis hebt.

De Piet Roordakliniek biedt veel vrijheid in werken, Er is sprake is van een ‘bottom up’ cultuur waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën rondom o.a. behandelbeleid.

Dit breng je mee:

 • BIG-registratie als GZ-psycholoog, met een aantal jaren werkervaring.
 • aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met cognitief-gedragstherapeutische behandeling.

En verder ben je:

 • In staat om op een empathische en gelijkwaardige wijze contact te maken met onze doelgroep, maar ook te begrenzen waar dat nodig is.
 • Iemand bij wie betrouwbaarheid, authenticiteit en gelijkwaardigheid belangrijke kernwaarden zijn in je manier van werken
 • Actief in het aanpakken en zoeken naar een oplossing voor problemen en kun je daarbij de verbinding aangaan met collega’s, sturen waar nodig is en op tijd vragen om ondersteuning.
 • Op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en je regelmatig, gewenst of ongewenst, wordt meegezogen in de ‘waan van dag’.
 • Iemand die graag werkt in een multidisciplinair team van behandelaren waarin nuchterheid, onderlinge betrokkenheid en humor de boventoon voeren.

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Het salaris bedraagt maximaal € 5.280,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 01 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Moniek van Koot, manager, telefoonnummer 06-53615323. Whatsappen mag ook.

Type Vacature
Intern nummer 446
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-01-2021
Ingangsdatum 04-01-2021
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56836
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg