FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER ELEKTRONISCH CLIËNTENDOSSIER
Saxenburgh

Je talenten verder ontwikkelen als FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER ELEKTRONISCH CLIËNTENDOSSIER in een dynamische zorgomgeving? Bij ons kan het!

Hoe ziet het werken bij de afdeling ICT er uit?
In deze veelzijdige en afwisselende functie van functioneel applicatiebeheerder ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de juiste werking en gebruik van het elektronisch cliëntendossier (ECD) van Fierit in onze ouderenzorg. Als functioneel beheerder sla je een brug tussen de bedrijfsprocessen in de ouderenzorg en ICT. Dit door te zorgen voor een optimale inrichting van de modules van ons ECD.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beheren van de ingerichte Fierit modules, het onderhoud hiervan, het testen van nieuwe releases, het aanpassen van de inrichting op basis van wensen van gebruikers en het oplossen van problemen. Verder adviseer je gebruikers over het gebruik van de modules en je lost problemen daarin op, eventueel in samenwerking met collega’s en de leverancier van het ECD. Daarbij volg je de status en koppel je deze terug naar de gebruikers. Je toetst de wensen van de interne gebruikers over de aanpassingen van de functionaliteiten op haalbaarheid en je zorgt ervoor dat deze door jou of een externe leverancier worden doorgevoerd. Je ziet toe op het zorgvuldig testen van aanpassingen, vóór implementatie. Aanpassingen neem je op in de handleidingen, zodat deze up-to-date zijn.

Wat hebben onze collega’s nodig?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige collega met een afgeronde (ICT) opleiding op minimaal mbo niveau, die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Jouw werkwijze is nauwkeurig en gestructureerd en je hebt ervaring met functioneel applicatiebeheer. Ook projectmatig werken is voor jou een bekende begrip. Je bent klantgericht, flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast ben je ook pragmatisch, schakel je snel en ben je stressbestendig. Je hebt ervaring met het aansturen en regisseren van leveranciers. Als jij over die capaciteiten beschikt waardoor jij vindt dat jij het ook met iets minder kan, horen we dat graag. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: we zoeken een plezierige collega voor ons team dat trots is op de wijze waarop samen gezorgd wordt voor de continuïteit van alle ICT toepassingen.

Over het team
Ons team bestaat uit een twintigtal enthousiaste ICT collega’s, verdeeld over een informatiserings- en een automatiseringsonderdeel. Samen met je directe ICT collega’s is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de ICT infrastructuur van Saxenburgh te onderhouden en verder uit te bouwen. Als functioneel applicatie beheerder Fierit werk je daarbij samen met andere functionele- en technische beheerders, maar ook met gebruikers van buiten de afdeling ICT en met de leveranciers van de verschillende informatiesystemen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor jouw inbreng en initiatieven. Ook is er ruimte om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en certificeringen te behalen. In ons team vind je een goede werksfeer, waarin collegialiteit en werk verzetten hand in hand gaan.

  • Een fulltime dienstverband (gemiddeld 36 uur per week)
  • Salaris is minimaal € 2.682,- en maximaal € 3.642,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar, met perspectief op verlenging voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandag 5 juni aanstaande. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Nico Lautenbach, manager ICT, via [email protected] of bel naar (0523) 27 61 61.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op vrijdag 9 juni aanstaande.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.065
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nico Lautenbach via [email protected] of bel naar (0523) 27 61 61
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 23-05-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 05-06-2023
Nummer 120200
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh