Functioneel beheerder - 28 tot 36 uur - ICT_Oploo/Deventer
De Seizoenen

Functioneel beheerder - 28 tot 36 uur - ICTOploo/Deventer

Voor het team Informatiemanagement & ICT zoeken wij een Functioneel Beheerder die het stroomlijnen van de administratieve ondersteunende processen onder zijn of haar hoede gaat nemen.

Het team Informatiemanagement & ICT van DeSeizoenen werkt vanuit kantoren in Deventer en Oploo. Deventer is een kantoorlocatie, waar onder andere ons Servicebureau gevestigd is. Het kantoor in Oploo ligt op de zorglocatie Bronlaak waar onze bewoners samen wonen, werken en leven.

Wat ga je doen?

Je overlegt zelfstandig met de hoofdgebruikers over procesinrichting en vertaalt dit naar passende inzet van applicaties. Je overziet de hele keten, zowel in de werkprocessen als in de inrichting van de applicaties en hebt een sturende en coördinerende rol bij het doorvoeren van wijzingen. Daarbij hoort natuurlijk ook het beheer van de applicaties die onze administratieve processen ondersteunen: AFAS Profit en InSite, Monaco, XLCubed en Spend Cloud. Dit doe je in hechte samenwerking met je in- en externe collega’s die de helpdesk bemannen, het server- en netwerkbeheer verzorgen en andere processen ondersteunen.

Wat vragen we van jou?

Wij verwachten een hbo werk en denkniveau met een IT, informatica of bedrijfskundige achtergrond. Dat koppel je aan ervaring met applicatiebeheer, projectmanagement en informatiekundige vraagstukken.

Je bent een abstracte denker met procesinzicht en hebt goede communicatieve vaardigheden. Het belangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en open staat voor samenwerking in een complexe maar ook informele én prettige omgeving.

Wat bieden wij?
  • Werk met betekenis voor de organisatie en de zorg voor onze bewoners.
  • Je krijgt de ruimte en bevoegdheid om zelfstandig te opereren en jouw deskundigheid in te zetten voor complexe vraagstukken.
  • Het salaris van de functie is conform CAO-GHZ FWG50 tussen €2.815,- en €4.019,- op basis van fulltime dienstverband.
  • Vanuit functioneel beheer kan je doorgroeien naar adviesrollen op het gebied van informatiemanagement.
  • Direct een vast dienstverband als we meteen een goede match hebben tijdens jouw sollicitatiegesprek.
  • De functie gaat uit van een fulltime (36 uur) dienstverband maar ook een kleiner contract is bespreekbaar.
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Deventer en/of Oploo of vanuit thuis. Je wordt onderdeel van een klein team, we zijn er voor elkaar.
  • Een prima pensioenvoorziening (PFZW), vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw bruto jaarsalaris.
  • Bedrijfsfitness met hoge korting, een collectieve aanvullende zorgverzekering en een fietsplanregeling.
Wie zijn wij

Bij DeSeizoenen begeleiden we in zes woon- en werkgemeenschappen zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit een antroposofische visie en gaan er van uit dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eerst informeel kennismaken bij een kop koffie, neem dan contact op met Friso Wittebol (manager ICT en Informatiemanagement) via 06 513 95 885 of mail naar [email protected]

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Bronlaak in Oploo
Postcode 5841CE
Stad Oploo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 12-06-2023
Nummer 120236

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen