Functioneel Beheerder, domein Zorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij communicatief zeer vaardig?
 • Weet jij risico’s goed in te schatten?
 • En heb jij ruime ervaring in planmatig en procesmatig werken?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Als Functioneel Beheerder ondersteun jij zo efficiënt mogelijk de verschillende bedrijfsprocessen. Jij zorgt ervoor dat deze processen kwalitatief goed verlopen en proactief op elkaar worden afgestemd. In jouw functie als Functioneel Beheerder ben je niet alleen uitvoerend werkzaam, maar ben je ook tevens adviseur voor jouw klanten. Denk hierbij aan alle afdelingen binnen de zorg, van managers tot aan verpleegkundigen. Jij ondersteunt de eindgebruiker in de vertaling van proces naar applicatie. Daarnaast houd jij je bezig met:

 • Incidentbeheer
 • Probleembeheer
 • Gebruiksbeheer
 • Inrichting en kwaliteit van de systemen en applicaties
 • Informeren, adviseren en vertalen van de functionele mogelijkheden en gebruikerswensen
 • Anticiperen op ontwikkelingen naar functionaliteiten in applicaties en systemen
 • Communicatie en overleg met leveranciers, collega's en deelname aan projectgroepen

Binnen jouw team werk je samen met zo’n 20 collega’s; Servicemanager, Informatiemanager, Analisten, Projectleiders en Functioneel Beheerders. Ook werk je nauw samen met het serviceteam om problemen vanuit de eindgebruiker op te kunnen lossen.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Functioneel Beheer of Informatiemanagement
 • Je hebt kennis van applicaties Fierit, Ysis en Boomerweb
 • Je hebt ruime kennis van zorgprocessen binnen de VVT
 •  Je hebt kennis van de wetgeving rondom WMO, Zorgverzekeringswet en WLZ
 •  Kennis van BiSL is een pré

Jij bent zelfstandig en beschikt over een ruime ervaring in planmatig en projectmatig werken. Daarnaast ben jij een teamplayer en zoek jij graag de samenwerking op.

Wat vind je bij ons

 • Je wordt van harte opgenomen in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
 • Inschaling functieschaal 50 CAO VVT met een max. salaris van € 3.707,64 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Opname in het pensioenfonds Zorg & Welzijn en  goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele start- en stoptijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   
  
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

 •  

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebookpagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-032
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erna ten Hoeve, 06-41301316.
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Medewerker ICT
Publicatiedatum 21-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68395

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland