Functioneel beheerder ICT
Markenheem

Ben jij een functioneel beheerder ICT die het inrichten en beheren van applicaties als een uitdaging ziet en kennen mensen jou als een energieke persoonlijkheid die graag samenwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met onze woonzorgcentra in de regio Doetinchem en Bronckhorst en onze collega’s bij de mensen thuis, staat Markenheem middenin de achterhoekse samenleving. Zo leveren wij hoogwaardige zorg dichtbij, dáár waar het nodig is. We zijn betrokken bij onze bewoners en hun familie. Met ons team van goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers werken we vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid. Zorg met aandacht, afgestemd op en met respect voor de persoonlijke wensen, behoeften en levensstijl van onze bewoners; daar geloven wij in. Zo bieden wij niet alleen de bewoners een warm thuis, maar ook onze medewerkers. Een hecht team van bevlogen collega’s die voor elkaar klaarstaan, een fijne sfeer en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei; dat kun je verwachten bij Markenheem.

Wat ga jij doen?

Als Functioneel beheerder ICT houd je je bezig met het inrichten en beheren van applicaties. Jouw primaire focus ligt op de implementatie van AFAS, waarmee wij op korte termijn gaan starten. Na het implementatietraject verzorg jij het functioneel beheer van AFAS, zodanig dat de applicatie optimaal inzetbaar is in onze organisatie. Daarnaast ondersteun jij ook in het regulier beheer van onze zorgapplicaties. Je bent hét aanspreekpunt voor eindgebruikers en ziet toe op juist en veilig applicatiegebruik. Tevens bied je ondersteuning bij nieuwe en lopende ICT-projecten.

Verder zijn jouw belangrijkste taken:

 • Analyseren van functionele vragen en knelpunten en lost deze zoveel mogelijk zelfstandig op;
 • Je bent op zoek naar verbetermogelijkheden in de applicaties om de zorgprocessen beter te ondersteunen;
 • Je onderhoudt contact met de leverancier over aanpassingen en updates in de applicatie en test en configureert deze waar nodig;
 • Adviseren van de Teammanager ICT over ontwikkelingen en verbetermogelijkheden;
 • Samen met de andere Functioneel Beheerders zorg je voor een optimale inzetbaarheid van onze applicaties;
 • Je bent back-up van de servicedeskmedewerker.

De functie wordt uitgevoerd binnen het Centraal Bureau waar de afdeling ICT onderdeel van is. Je komt te werken in een prettig team met een informele sfeer. Samen met jouw team krijg je de vrijheid om de uitdagende projecten vorm te geven. De afdeling biedt ondersteuning voor alle locaties en afdelingen binnen Markenheem op het gebied van ICT.

Wie ben jij?

Je bent een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega met hart voor je werk. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent klantvriendelijk en weet van aanpakken. Je voert werkzaamheden zelfstandig uit, maar kunt ook goed in teamverband werken.

Daarnaast heb je:

 • Een ICT-gerelateerde MBO (plus) opleiding;
 • Enige ervaring met het beheer van zorgapplicaties;
 • Ervaring met Microsoft 365;
 • Ervaring met AFAS en Nedap ONS is een pré;
 • Verder ben je leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen.

Wat krijg je van ons?

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden daarom volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 45 € 2.422,65 – € 3.471,49). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract voor 36 uur per week.

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Functioneelbeheerder ICT, bel of app dan gerust met onze HRM-afdeling via 06 –86 85 26 47.

We ontvangen je sollicitatie graag via onze eigen website: www.werkenbijmarkenheem.nl

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Centraal Bureau
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 17-12-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 108909
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem