Functioneel Beheerder KVK
Carintreggeland

Functieomschrijving

·       Ben jij een sterke gesprekspartner?
·       Heb jij (stage)ervaring met planmatig en procesmatig werken?
·       En zie jij het als een uitdaging om binnen een grote organisatie als Carintreggeland te pionieren?

Dan komen we graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar een Functioneel Beheerder voor het domein Kantoorautomatisering Vastgoed en Kwaliteit. Ben jij in het bezit van jouw MBO niveau 4/ HBO diploma of zit jij nu in de afrondende fase van jouw opleiding en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een grote en professionele organisatie, waarbij je te maken krijgt met alle takken van sport in jouw rol als Functioneel Beheerder? Dat is precies wat wij jou kunnen bieden!

Als Functioneel Beheerder ben jij sterk in het uitvragen van informatie en het in kaart brengen van behoeften om vast te kunnen stellen wat de mogelijkheden zijn binnen de applicatie. Jij ondersteunt de eindgebruiker in de vertaling van proces naar applicatie. Daarnaast zal jij je verder ontwikkelen op het gebied van:

·       incidentbeheer
·       probleembeheer
·       gebruiksbeheer
·       inrichting en kwaliteit van de systemen en applicaties
·       vertalen van de functionele mogelijkheden en gebruikerswensen
·       anticiperen op ontwikkelingen naar functionaliteiten in applicaties en systemen
·       communicatie en overleg met leveranciers, collega's en jij neemt deel aan projectgroepen

Onze afdeling I&A is in ontwikkeling als regieorganisatie. De automatisering bij ons is uitbesteed en we richten ons intern op Informatisering ter ondersteuning van onze collega's Jij kan in deze functie dus volop meedenken en van invloed zijn! Ook kun je bij ons een opleiding volgen om zo nog meer kennis en kunde te vergaren voor deze functie.

Hoe ziet jouw team eruit?
Binnen het domein Kantoorautomatisering Vastgoed en Kwaliteit kom jij direct samen te werken met een enthousiast team. We hebben een jong, hecht en dynamisch team dat met passie, enthousiasme en veel humor op zijn tijd werkzaam is binnen Carintreggeland. Binnen dit domein ben jij samen met jouw collega's constant op zoek naar manieren om nog slimmer en efficiënter te kunnen werken en wil jij graag groeien in ontwikkeling.

Mooie uitdagingen vind je niet?

Wie ben jij

  • Jij bent in het bezit van jouw MBO niveau 4 / HBO diploma of je bent bijna afgestudeerd. Bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde en informatica 
  • Je bent zelfstandig en hebt (stage)ervaring in planmatig en projectmatig werken
  • Jij bent analytisch en flexibel. Hierdoor kan jij snel schakelen tussen verschillende processen
  • Je bent proactief en zoekt de samenwerking op
  • Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving

Je vindt bij ons

  • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden!
  • Een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team dat jou met veel plezier verwelkomt in een dynamische organisatie welke openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
  • Een salaris wat passend is bij je ervaring en opleidingsachtergrond
  • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en jaarlijks 8% vakantiegeld
  • Flexibele start en stoptijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Om bij ons aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Functioneel Beheerder
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119152

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland