Functioneel beheerder_endpoints - 36 uur - Standplaats Deventer
De Seizoenen

DeSeizoenen

Voor het team Informatiemanagement & ICT zoeken wij een Functioneel Beheerder die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor alle apparatuur die wij aan medewerkers ter beschikking stellen.

Het team Informatiemanagement & ICT van DeSeizoenen werkt vanuit kantoren in Deventer en op onze zorglocatie Bronlaak in Oploo. De standplaats van deze functie is Deventer.

Wat ga je doen?

De kern van de functie is het beheer en de ontwikkeling van alles wat met onze gebruikersapparatuur te maken heeft. Het gaat primair om Windows laptops, IGEL thin clients die verbinden met RDS, Android smartphones en tablets, Mitel en Ascom telefoons en alle ondersteunende applicaties die er bij horen.

Dit doe je in hechte samenwerking met je in- en externe collega’s die de helpdesk bemannen, het server- en netwerkbeheer verzorgen en met technische dienst op onze zorglocaties.

Wat vragen we van jou?

Wij verwachten minimaal MBO niveau, met een IT, informatica of bedrijfskundige achtergrond. Je weet wat applicatiebeheer inhoudt, hebt kennis van project- en informatiemanagement en hebt vooral veel affiniteit met het beheer van apparatuur, bijvoorbeeld in de rol van medewerker servicedesk ICT.

Het belangrijkste is echter dat je een flexibele instelling hebt en open staat voor samenwerking in een complexe omgeving.

Wat bieden wij?

Een super interessante baan in een complexe omgeving, die constant in beweging is. Daarnaast zijn we flexibel. Je kunt zowel vanuit ons kantoor in Deventer werken en ook bestaat de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. De functie gaat uit van een fulltime (36 uur) dienstverband, maar ook een kleiner contract is prima bespreekbaar.

Afhankelijk van je profiel, doen wij je een aanbieding conform CAO-GHZ FWG 50, tussen €2.815,- en €4.019,-.

Binnen het team Informatiemanagement & ICT zijn we nadrukkelijk op zoek naar mogelijkheden om persoonlijke groei te ondersteunen en hebben een flexibele opstelling waar het gaat om de invulling van de rollen binnen het team. Vanuit functioneel beheer kan je doorgroeien naar adviesrollen op het gebied van informatiemanagement.

Verder bieden wij goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioenvoorziening (PFZW), vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarsalaris. Daarnaast kun je gebruik maken van o.a. bedrijfsfitness met hoge korting, een collectieve aanvullende zorgverzekering en een fietsplanregeling.

Wie zijn wij?

Bij DeSeizoenen begeleiden we in zes woon- en werkgemeenschappen zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit een antroposofische visie en gaan er van uit dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eerst informeel kennismaken bij een kop koffie, neem dan contact op met Friso Wittebol (manager IT en Informatiemanagement) via 06 513 95 885 of mail naar [email protected] .

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen B.V. Deventer
Postcode 7418 ET
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 12-06-2023
Nummer 120230

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen