Fysiotherapeut 16 uur per week
De Seizoenen

Functieomschrijving

Vanuit jouw expertise als fysiotherapeut en de zorgvisie van Overkempe/DeSeizoenen ondersteun je onze cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in het voorkomen, verminderen, compenseren en/of opheffen van ziekten en stoornissen aan het bewegingsapparaat. Je helpt bij het verrichten van fysiotherapeutisch onderzoek en bent betrokken bij het opstellen en uitvoeren van het fysiotherapeutisch behandelplan. Tevens ben je in staat om op een coachende wijze sturing te geven aan onze begeleiders bij het behandelingsproces aan onze cliënt op de locatie.

Functie eisen

Je bent een gediplomeerd fysiotherapeut en hebt het talent om mensen met een beperking te ondersteunen in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je over coachende vaardigheden en brede kennis van het bewegingsapparaat. Ook ben je geregistreerd in het CKR-register en in het BIG-register. Kennis en ervaring met intramurale zorg, de VG doelgroep en de antroposofie is een pré.

Inschaling

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 50, of een vast uurtarief indien de functie wordt uitgevoerd op ZZP basis. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je uit om je interesse kenbaar te maken voor 30 oktober 2020. Locatiedirecteur Ronald van Aalten ziet je motivatie en C.V. graag tegemoet op werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. “Fysio Overkempe” Wil je eerst meer informatie voordat je gaat solliciteren neem dan contact op met Ronald (06 – 15 95 44 22)

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie De Seizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 23-09-2020
Reageer voor 30-10-2020
Ingangsdatum 30-10-2020
Nummer 54914
Doorsturen Bekijk PDF

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen