Fysiotherapeut
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • De fysiotherapeutische werkzaamheden hebben voor jou geen geheimen.
 • Heb jij ervaring in de ouderenzorg?
 • Sta je BIG geregistreerd?

Dan zouden we jou erg graag verwelkomen in ons team!

Als Fysiotherapeut ben jij in onze organisatie de expert met betrekking tot houding en beweging voor onze cliënten. Als Fysiotherapeut in de ouderenzorg weet jij hoe belangrijk mobiel zijn en kunnen bewegen is voor onze cliënten en hun kwaliteit van leven.  Je hebt bij voorkeur  ervaring in het behandelen/begeleiden van onze geriatrische cliënten.

Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt. Je bent ondernemend, initiatiefrijk, flexibel, tactvol, open, collegiaal en communicatief en je hebt een klant- en servicegerichte houding. Je werkt primair in de intramurale setting,  waarbij je werkt met cliënten waarbij je ondersteunt met het herstelproces en cliënten met somatische problematieken en indien nodig binnen andere locaties in het werkgebied.
Met je collega fysiotherapeuten heb je een maandelijks vakgroep overleg. Hierin bespreken jullie ontwikkelingen, casuïstieken en lopende zaken met elkaar.

Je komt gedurende de periode 18 juli t/m 16 september in dienst. De uren zullen in overleg worden ingepland, gemiddeld zal dit ongeveer 17 uur per week zijn.

Wie ben jij

 • Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie
 • Je staat ingeschreven in het BIG- en het (basis) kwaliteitsregister
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent ervaren met het werken in multidisciplinaire teams
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Ervaring met het behandelen/begeleiden van onze geriatrische cliënten is een pré

Je vindt bij ons

 • Je krijgt een tijdelijke overeenkomst
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling.
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 4.426,10 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatielink en wij nemen contact met je op. 
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 17
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Team Fysiotherapie Delden 074-3673559
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 04-07-2022
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 111266

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland