Fysiotherapeut
Roessingh, centrum voor revalidatie

Heb jij al (enige) ervaring als fysiotherapeut en ligt jouw passie in de medisch specialistische revalidatie? Lees dan snel verder! Voor de volwassenenrevalidatie zijn wij per september 2023 voor ons behandelteam amputatie, trauma en orthopedie op zoek naar een

Fysiotherapeut

(26 uur per week)


Wat ga je doen?

Je werkt samen met drie andere fysiotherapeuten in het team amputatie, trauma en orthopedie. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt klinische en poliklinische patiënten in deze doelgroep, zowel individueel als in groepen. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team, waarbij je door de korte lijnen de zorg samen draagt voor een zo optimaal mogelijk herstel van (activiteiten van) de patiënt. Er is voldoende mogelijkheid om je actuele kennis en vaardigheden van het revalidatieproces en over de desbetreffende doelgroepen te vergroten. Daarnaast kun je ingezet worden in het behandelteam dwarslaesie.

 

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma fysiotherapie;
  • Je staat ingeschreven in het BIG-register;
  • Je hebt affiniteit met bovenstaande doelgroepen;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent stressbestendig en werkt graag en goed samen met andere collega’s.

Je krijgt van ons

Wij bieden je voor de duur één jaar een dienstverband voor 26 uur per week. Na een jaar behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. De functie is ingeschaald in FWG 55 (minimaal € 3.270,00 en maximaal € 4.611,00 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld;
  • Een persoonlijk levensfasebudget (PLB);
  • Een collegiale en prettige werksfeer.

Wie zijn wij?

Roessingh, Centrum voor Revalidatie vindt dat iedereen een plek verdient in de samenleving. Als een ongeval, ziekte of aandoening je treft, moet je opnieuw je plek vinden: thuis, op het werk, op school. Medisch specialistische revalidatie betekent je toekomst herwaarderen. Daar helpen we bij. Dagelijks zetten wij ons met behulp van onze concern- en samenwerkingspartners voor in.

Onze patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorgverlening en ook zeer enthousiast over de bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. Iets om trots op te zijn! Onze medewerkers zijn op hun beurt het meest trots op de goede onderlinge samenwerking, de collega’s en de patiëntgerichtheid.

Kom jij ons versterken?

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Solliciteer uiterlijk 4 juni 2023 via ZorgSelect. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Karin Kramer, fysiotherapeut, via 053-487 52 75.

Bij indiensttreding word je gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor te leggen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Karin Kramer, fysiotherapeut, via 053-487 52 75
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 22-05-2023
Reageer voor 05-06-2023
Nummer 120189
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie