Fysiotherapeut
ZorgAccent

Functieomschrijving

ZorgAccent is een organisatie midden in de maatschappij

Binnen ZorgAccent zijn de medische, paramedische en psychosociale disciplines ondergebracht bij het Expertisecentrum. Elke discipline levert vanuit haar eigen deskundigheid een kwalitatieve bijdrage aan de zorg voor onze bewoners, revalidanten en cliënten in de 1e lijn.

ZorgAccent is voortdurend in ontwikkeling om te werken aan verbetering van onze dienstverlening. Een actieve, positieve en collegiale sfeer kenmerkt dan ook onze organisatie.

 

Het werken als fysiotherapeut binnen ZorgAccent is veelzijdig. Zo is de afdeling fysiotherapie betrokken bij de revalidatie van orthopedische en neurologische cliënten, longstay somatiek, psychogeriatrische problematiek en de dagbehandeling in het verpleeghuis. Ook wordt in de eerste lijn behandeld.

 

Functie-inhoud:

 • je bent belast met het fysiotherapeutisch onderzoek, het stellen van de diagnose, het opstellen van het behandelplan van cliënten, waarbij u gebruik maakt van verschillende therapieën
 • je informeert, instrueert, adviseert en begeleidt bewoners/cliënten bij de fysiotherapeutische behandeling
 • je verricht administratieve en overige tot de functie behorende taken

Functie eisen

 • je beschikt over een HBO-opleiding fysiotherapie
 • je bent BIG geregistreerd
 • je hebt bij voorkeur enige jaren (instellings)werkervaring en aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg en op gebied van revalidatie/reactivering
 • je hebt een zelfstandige en empathische werkhouding
 • je beschikt over een grote mate van tact, geduld en het vermogen om cliënten te stimuleren en activeren
 • je kunt een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage leveren aan het (behandel)team
 • je beschikt over teamgeest, initiatiefname en goede sociale vaardigheden
 • je hebt kennis en ervaring met automatiseringstoepassingen als Windows, Word en Ysis
 • je beschikt over een auto, zodat je naar dependances en 1e lijnspatiënten kunt.

Inschaling

Je salaris is conform de salarisschaal behorende bij functiegroep 55 van de CAO VVT. Je salaris is afhankelijk van ervaring.

Bijzonderheden

 

Het betreft een waarneming tijdens zwangerschap tot en met 25 september 2020, mogelijk voor een langere periode.

Meer informatie of direct solliciteren?

Nadere informatie kan worden verkregen bij Clasien Hegeman, fysiotherapeut, telefoonnummer 0548-688039, werkmobielnummer 06-20600067 of via fysiotherapie@zorgaccent.nl.

 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 2 maart 2020 alleen sturen via de site (www.talentvoorzorgaccent.nl)

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Clasien Hegeman, fysiotherapeut, telefoonnummer 0548-688039, werkmobielnummer 06-20600067 of via fysiotherapie@zorgaccent.nl
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 12-02-2020
Ingangsdatum 4 mei 2020
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51333
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent