Fysiotherapie assistent (m/v)
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

Het team van OCON Sportmedische kliniek bestaat uit 4 sportartsen, 4 sportfysiotherapeuten en 3 fysiotherapie assistenten, waarbij we zijn op zoek naar een 4e fysiotherapie assistent om ons team te versterken.

In de functie ondersteun je de sportfysiotherapeuten in de monitoring van revalidatietrajecten, zowel pré- als postoperatief.

De belangrijkste taak binnen deze functie is het uitvoeren van performance testen onder supervisie om het postoperatieve herstel van onze patiënten te monitoren.

De fysiotherapeuten worden op maandag, dinsdag en donderdag ondersteund door een fysiotherapie assistent. Samen met jouw collega’s maak je een rooster om dit te realiseren.

Functie eisen

Je bent

  • 2e- of 3e jaars fysiotherapeut in opleiding;
  • Kritisch in het werk en wil graag een mogelijkheid om alvast ervaring op te doen in een deel van de fysiotherapeutische praktijk;
  • Enthousiast, hebt een actieve houding, bent gemotiveerd en levert een actieve bijdrage aan ons team in deze unieke organisatie;
  • Flexibiel in je beschikbaarheid.

Inschaling

Een marktconform salaris ingedeeld in FWG-35 en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 1.882,- (35-0) en maximaal € 2.798,- (35-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

  • De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren;
  • Vergoeding op basis van gewerkte uren;
Type Vacature
Intern nummer OC20-012
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jan Paalman, sportfysiotherapeut via ja.paalman@zgt.nl.
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 03-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54569
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)