Gediplomeerde Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 met rol van planner
Carintreggeland

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om stagiaires te begeleiden?
Kun jij de rol van planner oppakken?
En heb jij affiniteit/ervaring met een open PG-afdeling?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Jij bent iemand die ervaring heeft als Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en samen met je collega’s de cliënten graag wil helpen zelfstandig te blijven. Je gaat werken met cliënten met psychogeriatrisch klachten. Er is een grote diversiteit aan zorgbehoefte bij deze cliënten. De cliënten begeleid je met het maken van eigen keuzes, hierbij is het belangrijk dat de cliënt bepaalt. Het is tenslotte zijn/haar leven. En je hebt interesse in de levensgeschiedenis en levensvragen van de cliënt Het verleden is een belangrijk onderdeel van iemands leven en is van invloed op iemands keuzes. De cliënten wonen in een eigen appartement, waarmee je gezamenlijk koffiedrinkt en maaltijden nuttigt in de gezamenlijke woonkamer.

Je wordt collega binnen een team van zorgprofessionals. En we zouden het leuk vinden als je kennis en ervaringen deelt met onze studenten/stagiaires en hen wilt begeleiden. Jij bent net als de rest van de collega’s een vlotte, spontane en gezellige persoonlijkheid en jij geeft (on)gevraagd op een respectvolle wijze je mening en zienswijze. Jij bent iemand die initiatieven neemt en het werk ziet liggen.

Binnen je functie van verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 heb je de rol van centrale planner. Je bent verantwoordelijk voor de operationele planning. Dit is de planning op korte termijn: vanaf heden tot ongeveer 3 maanden vooruit, waarbij een match wordt gemaakt tussen het werkaanbod en de beschikbare medewerkers, rekening houdend met vakanties en verzuim etc. Je maakt het basisrooster voor een team, verwerkt wijzigingen in de formatie en zorgt dat eenieder deze tijdig ontvangt. Je signaleert knelpunten en verbetermogelijkheden bij het management en stelt in samenspraak met de Manager Zorg de vacatureruimte op en stelt uren en functies vast. Je ontvangt dus leiding van de Manager Zorg en je geeft hem en de teams (on)gevraagd adviezen. Je hebt verder voor het uitvoeren van deze rol contact met je collega planners.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je weet met enthousiasme je kennis en ervaring over te dragen aan onze stagiaires
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig, humor wordt erg gewaardeerd!
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je hebt probleemoplossend vermogen en bent stressbestendi
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Samenwerking in een team met collegiale zorgprofessionals
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 (Verzorgende) of € 3.264,29 (Verpleegkundige) bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Zie hier.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-210
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Wheehof
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan-Willem Rotman, manager zorg, telefoon 0622564505
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-10-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55581

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland