Gedragsdeskundige (GZ-psycholoog/Orthopedagoog)
Sius

Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag ontdekken wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hen gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hen daarbij.

Wij zijn geen doorsnee zorgverlener. Bij ons werken vakmensen met een intrinsieke motivatie om het leven van anderen fijner te maken. Juist omdat ieder mens anders is, geloven we dat een vastomlijnde werkwijze, volgens vooraf bepaalde stappen, zelden alleen de best passende oplossing is. En daarom kijken we verder dan dat.

Heb jij de ambitie een bijdrage te leveren aan professionele zorg en behandeling voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende problematiek?

Binnen ons team “Zorgadvies & Behandeling” zijn wij op zoek naar een:

Gedragsdeskundige

(GZ-psycholoog/Orthopedagoog)

32-36 uur per week 

Jouw werkplek
Als gedragsdeskundige heb je een belangrijke, sturende rol in de zorg en (mediërende) behandeling van mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, trauma, NAH, psychische problematiek en/of gedragsproblemen.  Je werkt in een dynamisch,  multidisciplinair team, bestaande uit  o.a. gedragsdeskundigen, vaktherapeuten, verpleegkundigen, zorgteammanagers.

Voor jou als gedragsdeskundige zijn er mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling, jouw kennis en visie op zorg te delen met cliënten, begeleiders en netwerk en een rol te spelen in de coaching van de zorgteams.

Vanuit het team Zorgadvies & Behandeling adviseer je, op basis van psychodiagnostische beeldvorming, over de best mogelijke zorg en behandeling. Je draagt samen met collega’s de verantwoordelijkheid over de uitvoering van de plannen en ziet het  als een uitdaging de kwaliteit van zorg naar een hoger plan te tillen. Je begeleidt teams en individuele medewerkers op het gebied van zorgvragen, zorg- en behandelplannen en het leefklimaat van cliënten.

Je hebt durf, haalt het beste in de ander naar boven en wordt uitgedaagd door complexe hulpvragen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een organisatie die volop in beweging is en een brede, mooie doelgroep kent
 • Veel ruimte voor zelforganisatie, eigen ontwikkeling en scholing
 • Een deskundig, betrokken en fijn team
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg
 • Naast een vakantietoeslag van 8%, ook een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een contract voor in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid voor verlenging

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde (post) academische opleiding Orthopedagogiek of Gezondheidszorgpsychologie
 • Je hebt specifieke kennis op het gebied van diagnostiek, behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en/of psychiatrische problemen
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en past deze kennis ook actief toe
 • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding, toont daadkracht en werkt resultaatgericht.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wie ben jij?

Allereerst is het belangrijk dat jij je herkent in onze kernwaarden: durf, betrokkenheid en veiligheid. En dat onze belofte ‘Leven is ontdekken’ je op het lijf geschreven is.

Daarnaast ben je een teamplayer die ook goed in staat is zelfstandig te werken. Je werkt oplossingsgericht en daadkrachtig. Met enthousiasme draag je onze cliënten een warm hart toe

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelique Mostermans, manager Zorgadvies & Behandeling

Solliciteren?

Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren voor 4 juli 2022. Als wij enthousiast zijn over jouw sollicitatie dan kan het zijn dat wij jou benaderen nog voor de sluitingsdatum is verstreken.

Bij het vinden van een geschikte kandidaat, sluit de vacature.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 111870 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-06-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 04-07-2022
Nummer 111870
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius