Gedragskundige
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE GEDRAGSKUNDIGE 

Ben jij de gedragskundige (psycholoog of orthopedagoog) die ons team komt versterken? We hebben een vacature voor 20-24 uur voor je!

Aandacht voor de cliënt
Met een team van 10 gedragskundigen ondersteunen wij de cliënten en teams van begeleiders rondom de cliënt. Jij zal je inzetten voor de woon- en dagbestedingslocaties in Epe waar je veel afwisseling kan verwachten. Je werkt met cliënten die een lichtverstandelijke beperking kennen tot cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. Ook krijg je te maken met cliënten met meerzorg én ondersteun je bij een nieuwbouwproject.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Je adviseert en ondersteunt begeleiders, cliënten en hun naasten vanuit een gedragskundige invalshoek. Waar nodig met behulp van diagnostisch onderzoek. Daarnaast adviseer je begeleiders en managers zorg over de pedagogische/agogische begeleiding van cliënten en de bijbehorende context van de cliënt. Je biedt ondersteuning bij de totstandkoming, uitvoering en kwaliteitsborging van de zorgplannen, waarbij je methodisch werken en individu overstijgende beleidsaspecten in oogschouw neemt. Je kan je keuzes en adviezen verbaal en schriftelijk goed onderbouwen. Naast een nauwe samenwerking met cliënt en begeleiders en het systeem rondom de cliënt, heb je ook contacten met externe partijen en behandelaars.

Je krijgt te maken met verschillende doelgroepen. Dat betekent veel dynamiek en afwisseling, omdat je naast je eigen aandachtsgebied ook je collega’s moet kunnen vervangen. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie op academisch niveau;
 • relevante werkervaring.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, hun ouders/verwanten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Als Gedragskundige bij De Passerel krijg je:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 3.374,00 en € 4.905,00 (FWG schaal 60), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 25 september a.s. daarna is deze vacature gesloten. Stuur je cv naar [email protected], onder vermelding van vacaturenummer 022-76.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marije van Manen op 06-34347264.

Mochten we gedurende de looptijd van de vacature een interessant profiel ontvangen, dan gaan we graag voor de sluitingsdatum in gesprek. De vacature kan dus eerder gesloten worden.

Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-76
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 26-08-2022
Reageer voor 28-10-2022
Ingangsdatum 26-08-2022
Nummer 113519
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel