Gedragskundige Gehandicaptenzorg
De Seizoenen

Functieomschrijving

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst ondersteunt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken. Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl  het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt. 

Je gaat intensief samenwerken met verschillende disciplines, waarbij jij een consulterende en verbindende rol hebt richting verschillende teams. Je bent eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van de cliënt en je zet heldere lijnen uit voor het begeleiden van de cliënten op basis van je deskundigheid. Je draagt zorg voor de procesbegeleiding rondom de (meer) zorg en bent betrokken bij individuele casuïstiek, diagnostiek en eventuele behandeling. Je maakt deel uit van het behandelteam van Overkempe (artsen en gedragskundigen) en werkt nauw samen met het locatieteam van Overkempe (clustermanagers en locatiedirecteur).

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Een passende opleiding op WO-niveau als orthopedagoog of psycholoog aangevuld met de aantekening diagnostiek en soortgelijke werkervaring. Verder ben je een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams en open staat voor onze antroposofische mensvisie.

Je bent deskundig op inhoud en proces en weet een mooie goede combinatie te maken tussen het inhoudelijke zorgproces en de bedrijfsbelangen van Overkempe.

Kortom, we zoeken een ‘allround expert’ die kundig handelt en adviseert.

Inschaling

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling o.a. door het ontwikkelplatform Goodhabitz. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 65. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan met locatiedirecteur Ronald van Aalten 06- 15 95 44 22

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107116

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen