Gedragswetenschapper - Deventer
Ambiq

Functieomschrijving

Ambiq is in Deventer op zoek naar:

Gedragswetenschapper voor 28-36 uur per week. Je kan zelf aangeven hoeveel uur jouw voorkeur heeft. Je komt te werken voor onze 24-uursgroepen in de mooie hanzestad Deventer. Het werk binnen deze locaties gaat 24/7 door en kent een sterke dynamiek. Je komt geregeld voor interessante uitdagingen te staan en je ondersteunt de medewerkers op de groepen.

Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Wij bieden onze medewerkers een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving gericht op LVB-cliënten, divers werk en een hoge mate van zelfstandigheid. Op onze website staat welke hulp we kunnen bieden: www.ambiq.nl.

Kom jij ons dynamisch team versterken? Zijn wij op zoek naar jou? Een bevlogen gedragswetenschapper die de cliënt centraal stelt en samen met een team van professionals een zo sterk mogelijk pedagogisch en behandelklimaat biedt aan jongeren met LVB en bijkomende gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek.

Werk je graag samen met enthousiaste collega’s? Samen met de behandelteams coördineer je de zorg rondom de cliënt, jij hebt hierin de functie van behandelcoördinator. De teams zijn multidisciplinair samengesteld met onder andere vaktherapeuten en een systeemtherapeut. Je werkt vanuit integraal management nauw samen met een clustermanager. Naast de behandelcoördinerende taken is er ruimte voor individuele contacten met cliënten in het kader van diagnostiek en/of therapie.

Ambiq in het kort 

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan behandelvormen, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen kan worden geboden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma waaruit we onze zorg vormgeven.

Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes: 

 • Vraaggericht 
 • Systeemgericht 
 • Oplossingsgericht 
 • Competentiegericht 
 • Cognitieve gedragstherapeutisch

Functie eisen

Ben jij:

 • Betrokken
 • Vakkundig
 • Toekomstgericht

En heb jij:

 • Een afgeronde opleiding gezondheidszorgpsychologie of orthopedagoog-generalist of
 • Een EMDR (basis) / CGT (basis) registratie of
 • Een basisaantekening diagnostiek en
 • Een registratie in het SKJ of in het BIG

Wil je meer weten?
Bel gerust met Dineke Werkman (clustermanager) voor extra informatie via 088 7776000.

Inschaling

Deze functie is voor SKJ-geregistreerde / BIG zorgprofessionals ingeschaald in FWG 65 van de cao Gehandicaptenzorg.

 

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.
Ambiq is een World class Work place.

Je kunt je bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie.
Of klik op deze link: https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq?app=desktop

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Dineke Werkman (clustermanager) telefoonnummer: 088-7776000
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 07-02-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 114873
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq