Gedragswetenschapper
Actolei

Functieomschrijving

Als gedragswetenschapper maak je de vertaalslag tussen de bewoner, zijn problematiek en de verwachtingen die vanuit de maatschappij aan hem gesteld worden. Je bent mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn in de begeleiding waarbij je uitgaat van de individuele behoefte en mogelijkheden van de bewoner. Je stelt individuele leefplannen op in nauwe samenwerking met je collega’s. Je geeft begeleidingsrichtlijnen aan medewerkers. Je voert de hulpvraagverduidelijking en diagnostiek uit. Daarnaast ben je betrokken bij het plaatsingsproces.

Functie eisen

  • ervaring en/of affiniteit met mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en onbegrepen gedrag.
  • een afgeronde opleiding in de gedragswetenschappen (psychologie of orthopedagogiek), een diagnostiek aantekening is een pré.
  • een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.
  • een werkhouding die gericht is op het verbinden van medewerkers en bewoners.

Je bent goed in het bewaken van structuur en overzicht. Je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig en je hebt een proactieve houding, een positieve instelling en de nodige dosis lef.

Inschaling

Salaris conform de CAO gehandicaptenzorg.

Type Vacature
Organisatie Actolei
Locatie Actolei
Postcode 7625 RH
Stad Zenderen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 07-10-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55235

Actolei

Wij zijn een 24 uurs-zorgorganisatie met landelijke bekendheid en specialist in het bieden van een stabiele leefomgeving voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en onbegrepen gedrag. Je werkt op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Door onze diverse doelgroep krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en kom je in aanraking met veel verschillende facetten van de zorg. Wij bieden jou de mogelijkheid om uit te groeien tot een begeleider met een rugzak vol ervaring en kennis waarmee je je vak als begeleider met verve uit zal kunnen voeren.

Meer over Actolei