Gedragswetenschapper
Actolei

Functieomschrijving

Als gedragswetenschapper maak je de vertaalslag tussen de bewoner, zijn problematiek en de verwachtingen die vanuit de maatschappij aan hem gesteld worden. Je coördineert de begeleiding en behandeling in nauwe samenwerking met je collega’s en samenwerkingspartners (zoals justitie, andere zorginstellingen, wettelijk vertegenwoordigers etc.).
Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn in de begeleiding waarbij je uitgaat van de individuele behoefte en mogelijkheden van de bewoner. Je stelt gepersonaliseerde leefplannen op in nauwe samenwerking met je collega’s, je geeft begeleidingsrichtlijnen aan medewerkers en je voert de hulpvraagverduidelijking en diagnostiek uit. Daarnaast ben je betrokken bij het plaatsingsproces.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij zoeken een gedragswetenschapper met:

• ervaring en/of affiniteit met sterk gedragsgestoorde licht verstandelijk beperkte mensen (SGLVB).
• een afgeronde opleiding in de gedragswetenschappen (psychologie of orthopedagogiek), een diagnostiek aantekening is een pré.
• een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.
Als gedragswetenschapper lever je een belangrijke bijdrage aan de zorg die wij leveren aan onze bewoners. Je bent flexibel, betrouwbaar, stressbestendig en je hebt een proactieve houding. Daarbij ben je goed in het bewaken van structuur en overzicht, heb je een positieve instelling en de nodige dosis lef.

Over Actolei

Je komt te werken bij Stichting Actolei. Wij zijn een 24 uurs-zorgorganisatie met landelijke bekendheid en we zijn gespecialiseerd in het bieden van een stabiele leefomgeving voor mensen met SGLVB. Je werkt op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Door onze landelijke bekendheid krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en kom je in aanraking met veel verschillende facetten van de zorg. Stichting Actolei heeft voor de komende jaren een groeiambitie. De gedragswetenschapper zal gevraagd worden om hier op zijn/haar vakgebied een bijdrage aan te leveren.

Als gedragswetenschapper bekleedt je op inhoud een onafhankelijke positie in de organisatie en val je hiërarchisch onder de bestuurder. Er is voldoende mogelijkheid tot inter- en supervisie, waarbij je verder kunt doorgroeien tot een gedragswetenschapper met een rugzak vol ervaring en kennis.

Bijzonderheden

Wat bieden we nog meer?

-Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot vast contract.
- Salaris conform CAO gehandicaptenzorg (passend bij opleiding en ervaring).
- Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

Type Vacature
Organisatie Actolei
Locatie Actolei
Postcode 7625 RH
Stad Zenderen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Henry Wullink (H.Wullink@actolei.nl)
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 09-06-2021
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68881

Actolei

Wij zijn een 24 uurs-zorgorganisatie met landelijke bekendheid en specialist in het bieden van een stabiele leefomgeving voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en onbegrepen gedrag. Je werkt op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Door onze diverse doelgroep krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en kom je in aanraking met veel verschillende facetten van de zorg. Wij bieden jou de mogelijkheid om uit te groeien tot een begeleider met een rugzak vol ervaring en kennis waarmee je je vak als begeleider met verve uit zal kunnen voeren.

Meer over Actolei