Gedragswetenschappers voor Zozijn - Wilp
Zozijn

Gedragswetenschappers die uitdaging zien in complexe zorg- en/of behandelvragen!

Heb jij een universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie en heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking voor zowel Kind en Jeugd als voor volwassenen. Ben je flexibel inzetbaar voor geheel Zozijn en veerkrachtig? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Gedragswetenschappers voor minimaal 24 uur per week (66,67%) tot 36 uur

Wat ga je doen?

Als coördinator van de behandeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je hebt een belangrijke rol bij de beeldvorming, diagnostiek en behandeling van onze cliënten. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele zorgplannen en intensief betrokken bij het (cyclische) zorgproces. Als deskundige adviseer je de (coördinerend) ondersteuners, managers, andere hulpverleners, cliënten en familie van de cliënten. Je hebt de mogelijkheid een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en deskundigheidsbevordering van medewerkers.

Wie zijn wij?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten, (para)medici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. De vakgroep gedragswetenschappers bestaat uit 38 collega’s. Zozijn is trots op de zorgprogramma’s die we ontwikkeld hebben voor mensen met intensieve ondersteuningsvragen en voor cliënten met intensieve zorgvragen. Ook werken wij met eigen handboekprogramma’s voor oudere cliënten, cliënten met LVB en voor Kind en Jeugd. Onze gedragswetenschappers zijn betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld naar de werking van de zorgprogramma’s.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie
 • Je hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten met een complexe behandel- en/of zorgvraag
 • Je beweegt je makkelijk in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je hebt passie voor je vak, je bent flexibel en veerkrachtig en een nieuwsgierige professional.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses.
 • Intervisie en refereerbijeenkomsten met je collega gedragswetenschappers.
 • De mogelijkheid je werktijden zelfstandig in te delen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 65 maximaal € 5.296,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling in 1e instantie van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.

Procedure

De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

 

Type Werkplein
Intern nummer ZAB19-068
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Eugene Eiling, manager gedragswetenschappers, telefoonnummer: 06-46634771 of Yvonne Boog, directeur ZorgAdvies en Behandeling, telefoonnummer 06-20702333
Functie(s) Gedragskundige
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-05-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 10-05-2019
Nummer 45797
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn