Geestelijk verzorger- Ethicus m/v
ZorgAccent

Functieomschrijving

Als geestelijk verzorger bied je individueel en groepsgewijs begeleiding aan cliënten met zingevingsvragen. Je maakt deel uit van de vakgroep psychosociale zorg. Je werkt in een multidisciplinaire werkomgeving binnen de visie van ZorgAccent. Hierin ondersteun je ook de zelfsturende teams. Je kunt, afwisselend met collega voorgangers uit de regio, leiding geven aan (oecumenische) vieringen. Je kunt adviseren op het gebied van gezondheidsethiek. Je zet ethiek organisatie breed op de agenda.

ZorgAccent, een organisatie midden in de maatschappij. ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in wonen, welzijn en zorg in Overijssel. De relatie met de cliënt staat centraal met als uitgangspunt dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen. ZorgAccent kiest daarom voor wijkgericht werken binnen de wijkverpleging en in de woonzorg voor kleine woongroepen volgens de visie 'net als thuis'. Er wordt gewerkt met kleine zelfsturende zorgteams die cliëntgericht werken en alle zorgtaken uitvoeren. Professionele aandacht voor zingeving is een integraal onderdeel van goede zorg, naast de medische, paramedische, verpleegkundige en psychosociale zorg.

Functie eisen

Profiel Wij zijn op zoek naar een deskundige, integere en enthousiaste collega met ervaring in de geestelijke verzorging in de intramurale gezondheidszorg en affiniteit met onze doelgroepen. Je hebt affiniteit met de Visie van ZorgAccent en werkt met respect voor een ieders geloof en levensbeschouwing. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Je bent toegankelijk, open en betrouwbaar en beschikt over een goed reflecterend vermogen. Je hebt een kwalificatie van een door de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers geaccrediteerde universitaire masteropleiding in de theologie. Je beschikt over de opleiding Ethiek in de Zorgsector of vergelijkbaar. Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister, of bereid je te laten registreren. Je wilt participeren in het regionaal overleg van geestelijk verzorgers in de gezondheidszorg. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto.

Inschaling

Inschaling

Je salaris wordt afhankelijk van leeftijd en ervaring ingeschaald in FWG schaal 65 van de CAO-VVT.

Een persoonlijk profielanalyse kan deel uitmaken van het selectieproces. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd (jaar) met uitzicht op verlenging van het contract bij gebleken geschiktheid en gelijke omstandigheden. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Bijzonderheden

Inlichtingen: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Groeneveld, geestelijk verzorger, via tel. 0548-688045 of via mail: e.groeneveld@zorgaccent.nl. Bekijk ook onze website: www.zorgaccent.nl.

Geïnteresseerd? Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 21 februari a.s., richten aan Els Groeneveld, geestelijk verzorger, Postbus 226, 7600 AE Almelo of via mail e.groeneveld@zorgaccent.nl.

Gesprekken zullen plaatsvinden op 26 maart a.s.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij e.groeneveld@zorgaccent.nl
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 22-01-2019
Ingangsdatum 1 maart 2019
Reageer voor 21-02-2019
Nummer 43042
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent