Geestelijk Verzorger (Christelijk)
GGNet

Functieomschrijving

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Met het behandelteam en de naasten willen we de patiënt graag verder helpen en verbindingen weer herstellen.

Het team Dienst Geestelijke Verzorging zoekt in verband met pensionering en herverdeling in bestaande dienstverbanden één nieuwe collega! De Dienst Geestelijke Verzorging is een dynamische team met hart voor de cliënten en oog voor vakinhoudelijke ontwikkelingen en innovaties.

Dit ga je doen
Als geestelijk Verzorger ondersteun je cliënten individueel en in groepsverband op het gebied van levens-, zingevings- en geloofsvragen. Hoewel we als teamleden veel individueel werken is samenwerking en onderlinge afstemming essentieel. Niet alleen onderling maar ook met andere disciplines binnen GGNet. De diversiteit van de afdelingen vraagt om affiniteit met mensen met psychiatrische problematiek al dan niet in combinatie met verstandelijke beperking en/of forensische achtergrond.

Als Geestelijk Verzorger ben je onder andere:

• Je bent verbonden met de christelijke traditie en staat open voor andere levensbeschouwelijke perspectieven.
• Je helpt mensen met ernstige psychiatrische problemen de verbinding met hun eigen spiritualiteit vorm te geven door middel van; individuele gesprekken, rituelen, vieringen en groepsgesprekken.
• Begeleidt cliënten (en diens naasten) in rouw- en verwerkingsprocessen en biedt geestelijke ondersteuning bij stervensbegeleiding.
• Verwijst zo nodig naar en/of schakelt geestelijk verzorgers uit andere religieuze tradities in(imam, pandit, rabbijn).
• Je Organiseert kerkelijke en bezinningsbijeenkomsten, zoals vieringen, rituelen en diensten ( afscheidsdiensten/uitvaarten en wekelijkse kerkdienst) en bereidt de liturgie voor.

Hier ga je werken
De Dienst Geestelijke Verzorging is een dynamisch team met hart voor de cliënten en oog voor vakinhoudelijke ontwikkelingen en innovaties. De DGV kent een brede expertise: meditatie en mindfulness, Moreel Beraad en ethiek, kerkdiensten en Islamitisch vrijdaggebed, bezinningsbijeenkomsten, ritualiteit, en multi-culturaliteit. Het team bestaat uit twee Christelijke, een Islamitische en drie Humanistisch geestelijk verzorgers (waaronder een werkervaringsplek). I.v.m. pensionering en herverdeling in bestaande dienstverbanden zijn wij opzoek  een nieuwe collega.

Dit ben jij

Jij bent iemand met een warm hart voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek, een goed reflecterend vermogen en een open levensbeschouwing.
✔ Je hebt een kwalificatie van een door de SKGV geaccrediteerde Masteropleiding in Theologie of Religiewetenschappen.
✔  je hebt affiniteit met psychiatrie.
✔  Je bent lid van VGVZ en bent in bezit van een rijbewijs.
✔  Je beschikt over goede sociale en talige vaardigheden en bent vaardig en creatief in groepswerk.
✔ Je hebt een lange adem in moeilijke situaties en kunt op een goede manier omgaan met vertrouwelijkheid.
✔ Je bent in staat over training en/of voorlichting te geven aan medewerkers en/of vrijwilligers en kunt op een creatieve manier zingevingsbijeenkomsten vorm geven.

Daarnaast is het wenselijk als je;
✔ Affiniteit hebt met het geven van maatschappelijke voorlichting.
✔ Graag meedenkt over het opstellen van beleid
✔ Bekwaam bent met Social Media en PR.

Dit bieden wij jou

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan, een veelzijdig en ervaren team. Daarnaast kun je rekenen op:

• Een dienstverband van 24 uur.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfase budget uren).
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfond Zorg & Welzijn.
• Een goed salaris (cao FWG 65, Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 5.280,-).
• Een dienst verband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld: aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Solliciteren

Solliciteren
Spreekt het werken op de Dienst Geestelijke Verzorging je aan? Solliciteer nu via onze website! We ontvangen je sollicitatie graag vóór 14 augustus. De eerste gesprekken zullen plaats vinden op 21 augustus.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Ferdi Keppels, Geestelijk verzorger beantwoordt met plezier je vragen. Je bereikt haar via 088 933 4515

Vragen over de werving- en selectieprocedure? Neem contact op met onze recruiter, Giovanni Lie-A-Sak via 0651638835 of via g.lieasak@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202223
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 27-07-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Reageer voor 14-08-2020
Nummer 54004

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet