Geestelijk Verzorger ZGR Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Je luistert met oprechte belangstelling naar het levensverhaal van onze bewoners en hun naasten. Dit doe je door te luisteren zonder te oordelen, waardoor de ander zich gehoord en veilig voelt. Je begeleid bewoners zowel individueel als groepsgewijs. Bij vieringen ben je in staat deze voor te bereiden en voor te gaan. Je brengt je enthousiasme en kennis graag over op collega’s in scholingen en teambijeenkomsten op het gebied van zingeving, spiritualiteit in de palliatieve zorg, gesprekstechnieken en ethiek. Je denkt actief mee over ontwikkelingen binnen de geestelijke verzorging.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij bent in het bezit van minimaal een HBO diploma (theologie of geestelijke verzorging);
  • Jij staat ingeschreven in het SKGV of hebt de bereidheid daartoe;
  • Je beschikt over sociale en communicatie vaardigheden;
  • Een RK of PKN achtergrond is een pré;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
  • Je hebt affiniteit met bewoners van een woonzorgcentrum en daarbij in het bijzonder mensen met dementie.
  • Affiniteit met het platteland is niet noodzakelijk, maar wel prettig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van 12 maanden.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 4.886,73 (functiegroep 60) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheids-verzekering voor jou en bieden wij je fiscale voordelen bij aanschaf van diverse artikelen, bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop, maar ook sportartikelen en een sportabonnement.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Moni Klein Gunnewiek (geestelijk verzorger) door te mailen naar m.kleingunnewiek@zgr.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen vóór vrijdag 12 november, uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via de mail zullen wij niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 19 november.  

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR, diverse locaties
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Moni Klein Gunnewiek (Geestelijk Verzorger) m.kleingunnewiek@zgr.nl
Functie(s) Geestelijk verzorgende
Publicatiedatum 14-10-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 12-11-2021
Nummer 71871
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR staat voor aangenaam, vitaal en zelfredzaam ouder worden in het hart van Salland. We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Dat zijn onze kernwaarden. Medewerkers herkennen zich als onderdeel van de gemeenschap. In de zorg van ZGR gaat het over het levensverhaal en de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en vertalen hun behoeften naar passende zorg. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn/haar oude dag.

Meer over ZGR