Gemotiveerde en energieke begeleider met een achtergrond in de zorg en welzijn gezocht!
Elver

Wat ga je doen?

Je werkt als begeleider in opleiding op een woon- of dagbestedingslocatie. De locaties zijn in de regio Arnhem, Nieuw Wehl, Laag Soeren of Doetinchem. Naast het werk, volg je een opleiding. Dit houdt in dat je één dag per week naar school gaat en de overige tijd in de praktijk werkt. Samen met jouw collega's in het team zorg je voor een optimale woon- en leefomgeving voor de bewoners en deelnemers.

Als begeleider werk je in onregelmatige, wisselende diensten. Je werkt overdag, 's avonds en in het weekend, ook op feestdagen.

Onze bewoners en deelnemers vragen zorg en/of begeleiding die is afgestemd op hun persoonlijke wensen en behoeften. De werkzaamheden die hierbij horen zijn afhankelijk van de doelgroep waarmee je werkt. Maar, geen paniek; je komt bij Elver om het vak te leren! Wij kijken op maat met jou naar een passende locatie om te starten!

Je volgt het verkorte opleidingstraject bij het Graafschap College of het Rijn IJssel College. Wij kijken op maat met jou welke school aansluit bij jouw werklocatie en woonplaats.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • Het is belangrijk dat je goed samen kunt werken met je collega's, omdat je samen verantwoordelijkheid draagt binnen een zelfstandig werkend team.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen.
 • Je durft kritisch naar jezelf te kijken en weet je grenzen aan te geven.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Twijfel jij over een opleiding? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat bieden wij jou?
Wij gaan met jou in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Ook kijken wij op maat met jou naar een passende werklocatie en ROC. Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Reageer dan direct via de knop 'solliciteren'.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Dat kan altijd! Neem dan contact op met Wil Nelis (Opleidingsadviseur) via 06-51875633 of Lieke van Halteren (jr. HR Adviseur) via 06-12401469.

De procedure is als volgt, nadat je hebt gesolliciteerd:
 • Je motivatie en CV worden doorgenomen door de selectiecommissie.
 • Positief? Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met 1 van de HR adviseurs, Mario, Femke of Lieke.
 • Je krijgt de ruimte om kennis te maken met Elver door middel van een meeloopmoment of kennismaking.
 • Positief? Je krijgt dan een arbeidsvoorwaardengesprek bij 1 van de HR adviseurs, Mario, Femke of Lieke.
 • Gedurende de procedure nodigen wij geschikte kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Lieke van Halteren [email protected]
06- 12401469

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl / Laag-Soeren / Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 05-12-2022
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 116046

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver