Gepensioneerde zorgmedewerkers in de wijk
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Ter uitbreiding van de thuiszorg teams zoeken wij collega’s in de functies van helpende, zorgassistent (helpende plus) en verzorgende IG. Ben jij gepensioneerd- of oud-zorgprofessional, wil je samen met ons genieten van de geluksmomenten en ben je een aantal uren in de week beschikbaar? Dan gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

KleinGeluk biedt in diverse delen van Apeldoorn thuiszorg aan, hierdoor kunnen we rekening houden met de wensen van onze medewerkers qua werkgebied zodat woon-werk afstand minimaal is.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie.
De taken zijn afhankelijk van welke werkzaamheden je mag uitoefenen o.b.v. behaalde diploma/certificaten en opgedane werkervaring. Deze zullen in ieder geval gericht op zijn de verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie. Op basis van de in het zorgplan gemaakte afspraken lever je de zorg.

Hierbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg. Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie.

De thuiszorgteams worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals (wijk)verpleegkundige, verzorgende IG en helpende. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als zorgprofessional binnen het team een belangrijke rol in. 
Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken ervaren collega’s die hun passie voor de zorg voor een aantal uren per week in willen zetten.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma verzorgende niveau 3 (IG). Of in het bezit van een MBO diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus.
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk; 
  • Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

  • Een parttime dienstverband, uren in overleg bespreekbaar;
  • Je krijgt een salaris volgens CAO VVT afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  •         Verzorgende IG, FWG schaal 35 (maximaal 2.937,68 bij een 36-urige werkweek)
  •         Zorgassistent (helpende plus), FWG schaal 30 (maximaal 2.717,16 bij een 36-urige werkweek)
  •         Helpende, FWG schaal 25 (maximaal 2.638,80 bij een 36-urige werkweek);

Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden door KleinGeluk volledig vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Eerst verantwoordelijke verzorgende
Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 112989

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk