Gezinshuisouder Twente
Ambiq

Functieomschrijving

Ambiq is op zoek naar enthousiaste gezinshuisouder(s) die in hun eigen huis  begeleiding willen bieden aan een of meerdere kinderen met een licht verstandelijke beperking(LVB) De gezinshuisouders vormen een vaste basis voor de jongeren en bieden een “zo gewoon mogelijk ”leven.

En dit ga je doen

In een gezinshuis wordt 24-uurs behandeling geboden aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek vanuit een “gezin” setting. Iedere gezinshuisouder is verantwoordelijk voor de behandeling, opvoeding, begeleiding en verzorging van de door hen opgenomen cliënten. Dit zijn vaak pubers met een rugzak. 

Je woont daartoe in jullie eigen woning of in een woning van Ambiq, al dan niet met jullie eigen gezin/kinderen. Als werknemer van Ambiq krijg je natuurlijk alle ondersteuning en begeleiding die nodig is van een leidinggevende en een gedragswetenschapper.

 

Functie eisen

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

En heb jij

  • Een relevantie zorggerichte opleiding (MBO niveau 4)
  • Kennis van, ervaring met of affiniteit van de LVB-doelgroep en kinderen die behandeling of begeleiding nodig hebben

Inschaling

Confom CAO Gehandicaptenzorg salarisschaal 45

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karel Jonker bereikbaar via [email protected] (clustermanager) of via 088 7776000. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Gezinshuisouders
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2023
Nummer 116668
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq