GEZINSHULPVERLENER AMBULANTE SPOEDHULP/FAMILIES FIRST
Ambiq

Functieomschrijving

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

En dit ga je doen

Je bent als gezinshulpverlener onderdeel van het ambulante crisis team in Twente.  Dit team bestaat uit gezinshulpverleners en een gedragswetenschapper. Een clustrermanager stuurt dit team aan.  Je ondersteunt gezinnen die er samen niet meer uitkomen. Vaak gaat het om een crisissituatie. Het doel is om uithuisplaatsing te voorkomen en het gezin te helpen op een betere manier met elkaar om te gaan. 

Als gezinshulpverlener werk je per week wisselende uren, afhankelijk van de zorgvragen van de cliënt en het systeem.  Bereikbaarheidsdiensten verrichten is onderdeel van het werk.

Wat doet mijn team dan precies? 

Onze behandeling is vraaggericht. Ambulante Spoedhulp/Families First is een intensieve en kortdurende behandelvorm, waarbij wij gezinnen dagelijks ondersteunen. Als de crisis voorbij is kunnen ze vanuit de verbeterde situatie weer verder, waarbij wij eventueel blijven ondersteunen. 

Als team ben je - samen met collega-instellingen - voor enkele dagdelen per week telefonisch bereikbaar voor SHJT (SpoedHulp Jeugd Twente).  

 

 

Functie eisen

Ben jij:

  • Betrokken
  • Vakkundig
  • Toekomstgericht

En heb jij:

  • Een afgeronde beroepsgerichte HBO-opleiding
  • Een registratie in het SKJ of de mogelijkheid om dit op korte termijn te realiseren
  • Bij voorkeur een opleiding ASH en FF afgerond en anders bereidheid tot het volgen hiervan. 

En ben jij

  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • In het bezit van een rijbewijs

Solliciteer dan op deze functie! Solliciteren kan tot 7 januari 2022.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld FWG 50 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

 

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Erik Assen (gezinshulpverlener) via 088 7776000. Algemene informatie over Ambiq: www.ambiq.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 10-12-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-01-2022
Nummer 73507
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq