Groepswerker Vakantiewerker 4-36 uur Apeldoorn Beekbergen Doetinchem
IrisZorg

Diversiteit en Dynamiek? Onze Flexpool zoekt jou?

Groepswerker Flexpool

 

VRIJHEID IN VERBONDENHEID? Geen dag hetzelfde? Afwisseling en je werk volledig in het teken laten staan van jouw cliënten? Of dat nu het bieden van onderdak is, omdat dat het acute probleem is, of het bieden van ondersteuning in de woonvoorziening, waarbij je je cliënten vertrouwen, duidelijkheid en emotionele veiligheid biedt. Het ene moment ben je bij jongeren werkzaam en het andere moment bij mensen van een extra belegen leeftijd. Het ene moment ben je welkom in Doetinchem, het andere moment in hartje Apeldoorn bij Omnizorg.

Geef kleur aan jouw loopbaan, kom werken bij IrisZorg
Op ons landgoed Het Hoogeland in Beekbergen biedt IrisZorg integrale zorg middels behandeling, begeleiding en werk & activiteiten aan (jong)volwassenen met een verslaving en complexe problemen op verschillende levensgebieden.

Je begeleidt cliënten overdag en 's avonds. Je bent inzetbaar binnen diverse teams. Je bent het aanspreekpunt op de groep en beantwoord vragen en maakt een sociaal praatje met iedereen om te zien hoe het gaat. Je zorgt dat er samen gegeten wordt en de sfeer op de groep prettig is. Dat iedereen zijn bijdrage levert in het huis en de huisregels worden nageleefd. Ook observeer je het functioneren en gedrag van cliënten en rapporteer je hierover aan de persoonlijk begeleider, maatschappelijk hulpverleners en collega's. Kortom sociaal, begeleidend werk dat er toe doet, met een uitdagende doelgroep en in diverse prettige teams van (ervaren) collega’s waar je op terug kunt vallen.

 

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal een gerichte MBO 4 opleiding
 • Voldoe je nog niet aan dit profiel, maar ben je wel bezig met een relevante MBO 4 opleiding en wil je vakantiewerk komen doen, geef dan aan wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel uren
 • Je hebt kennis van en inzicht in verslavings- en- gedragsproblematiek
 • Digitale registratiesystemen zijn jou bekend
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en adequaat te reageren bij calamiteiten. Ook kun je omgaan met agressie, weerstanden en conflicten
 • Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten en hen te motiveren, te stimuleren en te
 • corrigeren. Verder ben je initiatiefrijk, vindingrijk en assertief
 • Je werkt graag hard én met je hart
 • Je staat stevig in je schoenen en schroomt niet om je grenzen bespreekbaar te maken. Humor, tact en relativeringsvermogen zijn daarbij handig
 • Je kunt bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekken

Inschaling

 
CAO Sociaal Werk - Salarisschaal 5 voor de functie van groepswerker, schaal 4 voor groepswerker i/o. Schaal 5 voor de functie van verzorgende en schaal 4 voor de functie van verzorgende i/o. Schaal 3 voor de functie van helpende.
 
 • Een dynamische werkomgeving waar we op kwalitatief hoog niveau integrale zorg bieden aan onze cliënten
 • Ruimte in je werk voor groei als professional in een organisatie die er toe doet
 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie
 • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie
 • Werken met een uitdagende doelgroep
 • Een organisatie van aanpakkers
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO- Sociaal Werk, de functie is ingedeeld in schaal 5 van de CAO Sociaal Werk, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een contract gedurende een jaar met het vooruitzicht op onbepaalde tijd en diverse doorstroommogelijkheden
 • Je werkt bij ons minimaal 7 uursdiensten en je hebt veel mogelijkheden om zelf je werkdagen en werktijden en werklocatie te kiezen

Bijzonderheden


Heb je nog vragen over de vacature? 

Contactgegevens: Susanne Albers, coördinator Flexpoule en HRM adviseur, bel of app: 06 11585415 (bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag)

 • De vacature blijft openstaan totdat we onze collega’s gevonden hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat je in de praktijk ontdekt of we bij elkaar passen. Dit betekent dat wanneer we aanknopingspunten zien in je C.V. en motivatie wij een kort gesprek met je aangaan en je aansluitend kennis maakt met onze doelgroep en je mogelijke collega’s. De praktijk is in onze ogen daar waar het gebeurt en waar je het verschil maakt.
 • De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. IrisZorg is deelnemer van de Werkgeverij, medewerkers van aangesloten organisaties krijgen voorrang in de procedure, mits dit is vermeld in de sollicitatie.
 • Recruiters en headhunters, leg de telefoon maar weer neer, wij zoeken en vinden onze nieuwe collega’s liever zelf
Type Vacature
Organisatie IrisZorg
Locatie IrisZorg
Postcode 7311ED
Stad Apeldoorn
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) Groepsbegeleider
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-04-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109655
Doorsturen Bekijk PDF

IrisZorg

IrisZorg biedt trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling. We bieden hulp aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben omdat zij problemen hebben op gebieden als huisvesting, financiën en werk. Een aantal kampt tevens met een verslaving aan alcohol, drugs en/of gokken. IrisZorg richt zich ook op preventie en onderzoek om middelenmisbruik, verslavingsproblemen en dakloosheid te voorkomen. We geven voorlichting, trainingen, informatie en advies. IrisZorg is een erkende organisatie voor verslavingsreclassering in het arrondissement Arnhem.

Meer over IrisZorg