(GZ-) psycholoog
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Voor het Advies- en behandelcentrum zijn wij op zoek naar een (GZ-)psycholoog. 
Als (GZ-)psycholoog ben je, vanuit het Azora Advies- en behandelcentrum, werkzaam in de ouderenzorg binnen diverse locaties van Azora, Careaz en Markenheem. Je zult met name binnen de GRZ afdelingen en een nog te ontwikkelen acute afdeling werkzaam zijn. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van diagnostiek bij cognitieve en gedragsstoornissen en het behandelen en begeleiden van cliënten met als doel het functioneren en welbevinden te optimaliseren. Daarnaast begeleid je soms ook familieleden en ondersteun en adviseer je zorgteams en andere hulpverleners. Je levert je bijdrage in een multidisciplinair team van behandelaars.

Functie eisen

Zo ben jij

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste en energieke GZ-psycholoog of psycholoog met ervaring in het werken met ouderen. Jij begrijpt dat de kwaliteit van het leven van de cliënt centraal staat in deze functie. Je onderneemt daartoe diverse acties om dit te realiseren. En dat vereist inzet, kennis, flexibilteit, inlevingsvermogen en de wil om te blijven verbeteren.

Je bent een BIG geregistreerde (GZ-)psycholoog met kennis en ervaring in de GRZ en de (psycho)geriatrie. Ben je daarnaast bekend met de ABC methodiek en de VIO, dan is dat een pre. Je bent gericht op samenwerking met collega’s en andere disciplines en kunt daarbij mensen in hun eigen kracht zetten. Je vindt het een uitdaging om samen met het integrale zorgteam nieuwe ontwikkelingen vorm te geven. Omdat wij in de keten ook GZ-psychologen opleiden is de bedoeling dat wanneer je voldoende ervaring hebt als GZ-psycholoog je samen met jouw collega GZ-psycholoog een rol gaat hebben in het opleiden van toekomstige GZ-psychologen. Verder ben je flexibel en in het bezit van rijbewijs en een auto.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019 (medewerkertevredenheid van 8,1). Als (GZ-)psycholoog kun jij bij Azora daarom rekenen op:
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris conform cao VVT in FWG 65 (max. €4.965,12 op fulltime basis).
• Een super leuke functie waarin je met veel verschillende doelgroepen werkt, zoals psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, somatiek en uitgebreide geriatrische revalidatie.
• Veel ontwikkelingsmogelijkheden.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (WIA-verzekering)

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Martijn Jansen, onze operationeel manager Advies- en Behandelcentrum Azora, via  0315-338260 of m.jansen@azora.nl.

 

Kun je niet wachten om deze veelzijdige functie uit te gaan oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/gz-psychologen/ en solliciteer op deze vacature van (GZ-)psycholoog bij Azora!

Type Vacature
Intern nummer 20190171
Organisatie Azora
Locatie Azora, diverse locaties
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-06-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-08-2019
Nummer 46297

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora