GZ-psycholoog / orthopedagoog generalist
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Binnen het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie is een vacature ontstaan voor:

GZ-psycholoog / orthopedagoog generalist
24-28 uur per week, de aanstelling is voor onbepaalde tijd.
 
Dit ga je doen
In de rol van regiebehandelaar ben je binnen het Centrum voor Verstandelijke Beperking en Psychiatrie, eindverantwoordelijk voor het behandeltraject van kinderen, jeugdigen en volwassenen met een verstandelijke beperking die aangemeld worden met een vermoeden van een psychiatrische stoornis.
Je werkt in een interdisciplinair team, samenwerking vinden we binnen ons centrum heel belangrijk. Als regiebehandelaar doe je intakes, diagnostiek, behandeling en advisering naar zowel de patiënt als zijn systeem. We werken veel samen op het snijvlak van behandeling en begeleiding met zorgaanbieders in de regio.
Je speelt een rol in het doorontwikkelen van de kwaliteit van zorg als het gaat om effectieve behandeling van de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.
Je geeft supervisie en/of werkbegeleiding aan mensen die een opleiding volgen binnen ons centrum.
Vakinhoudelijk geldt bovenstaande ook voor de orthopedagoog generalist, echter werken we dan in een aangepaste constructie i.v.m. het (nog) niet mogen voeren van het regiebehandelaarschap in de specialistische GGZ.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek en een GZ-registratie of OG-registratie in het BIG-register. Daarnaast heb je affiniteit met en ruime ervaring in het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische en bijkomende problematiek. Een afgeronde EMDR (practitioner) opleiding, om patiënten te kunnen behandelen die complex getraumatiseerd zijn is een pré. Verder beschik je over de eigenschappen: bevlogen, een kritische houding, flexibel en relativeringsvermogen.

Inschaling

Ons aanbod
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen het CVBP, locatie Assen. Salariëring volgens CAO GGZ, afhankelijk van opleidingsachtergrond.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Mocht je belangstelling hebben voor een combinatie van werken bij CVPB en de afdeling Kinder en Jeugdpsychiatrie, dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Voel je dan ook uitgenodigd om te solliciteren.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tjitze Kunnen, manager CVBP of Kristel Pilkes, klinisch psycholoog en behandelcoördinator poli CVBP.  Allebei te bereiken via T 0592-334100.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je je voorstelt.

Bijzonderheden

Over Het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (www.centrumvbp.nl)
Het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie is een initiatief van GGZ Drenthe, Vanboeijen, De Trans, de Baalderborg Groep en Cosis. Uitvinden wat er aan de hand is en vervolgens behandeling daarvan vraagt om een aanpak op maat, waarbij kennis vanuit verschillende invalshoeken nodig is. Dat is precies de reden waarom deze vijf partijen samenwerken in dit centrum. Door de samenwerking is er een op elkaar afgestemde keten ontstaan, waarin kennisuitwisseling en verwijzingen gemakkelijker verlopen en betere voorzieningen zijn gecreëerd voor tijdelijke opvang en observatie. In het centrum is een research afdeling en werken we samen in de academische werkplaats VBGG (www.vbgg.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #4197
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9404LA
Stad Assen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tjitze Kunnen, manager CVBP of Kristel Pilkes, klinisch psycholoog en behandelcoördinator poli CVBP. Allebei te bereiken via T 0592-334100.
Functie(s) orthopedagoog generalist
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 01-05-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 62939

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe