GZ-Psycholoog - poli en FACT - Doetinchem
GGNet

Functieomschrijving

Binnen Ambulant Doetinchem wordt er gewerkt met regionaal verankerde en geïntegreerde Poli en FACT-teams. Voor de regio Doetinchem zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste en ervaren GZ-psycholoog voor minimaal 24 uur, meer uren bespreekbaar.

Dit ga je doen
Als GZ-psycholoog  lever je een belangrijk aandeel in diagnostiek van meervoudige problematiek binnen de doelgroep van patiënten met ernstige psychiatrische aandoening. Behandeling bestaat onder andere uit cognitieve gedragstherapie voor depressie, angst- en psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen, traumabehandeling en motiverende gespreksvoering. Je hebt kennis van theoretische modellen over gedragsverandering en een belangrijke rol in het blijven bevorderen van herstelgericht werken. Daarbij beschik je over een reflectieve kijk op het teamproces. In voorkomende gevallen begeleid je ook GZ i.o..

Hier ga je werken
In de regio Doetinchem hebben we 2 regionaal verankerde ambulante teams waar ook preventie onderdeel van is. Binnen Ambulant Doetinchem richten we ons op ambulante zorg, groepsaanbod en deeltijdbehandelingen. We werken nauw samen met de HIC en wijkteams. Het team is samengesteld uit verschillende disciplines en biedt hulp aan poli patiënten en EPA patiënten.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een diploma en registratie tot GZ-psycholoog en beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Daarnaast vinden we goede sociale vaardigheden en om kunnen gaan met weerstand bij patiënten een voorwaarde.
  • We hechten veel waarde aan een prettig werkklimaat en stellen onderlinge samenwerking centraal, waarbij we kwaliteit van zorg en klantgerichtheid voorop stellen.
  • Ben je iemand die zelfstandig te werk gaat, oplossingsgericht is, beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, dan zoeken we jou!

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een vacature voor minimaal 24 uur per week. Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €5.279,-) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Theo Meulman, manager Ambulant Doetinchem, via 088-933-4675 of t.meulman@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201987
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Doetinchem
Postcode 7001CB
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52216

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet