GZ psycholoog, FACT Emmen
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Binnen FACT Emmen is een vacature ontstaan voor:
GZ psycholoog
 

Wat wordt je werkomgeving?
FACT Emmen
GGZ Zuidoost Drenthe biedt ambulante en klinische geestelijke gezondheidszorg aan ongeveer 165000 inwoners van de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.
           
Het FACT team F(lexibele)ACT is een samenstelling van ACT, de zeer intensieve zorg voor patiënten die behoren tot de meest complexe groep met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen gepaard aan maatschappelijke problemen en de individuele, langdurige, minder intensieve zorg. Door de mogelijkheid snel op te schalen naar ACT kan een FACT team de zorg aan voor beide groepen in een specifieke wijk. Alle teamleden zijn ook betrokken bij alle patiënten die in zorg zijn. De meeste patiënten hebben een psychotische aandoening, een klein gedeelte ernstige persoonlijkheidstoornissen of een DD diagnose.

Het FACT team is een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, verpleegkundig specialist, psychiatrisch verpleegkundigen, GZ-psychologen, trajectbegeleider en agogisch werker. In dit enthousiaste, specialistische team worden patiënten onderzocht, behandeld en begeleid en wordt er samengewerkt met andere zorgprogramma's en onze klinische voorzieningen. Daarnaast streven wij naar een wijkgerichte aanpak, doen we van daaruit mee aan de pilot rondom Optimaal Leven en wij hebben daarom goede contacten met externe partijen, zoals het Algemeen Maatschappelijk werk, de VNN, woningbouwverenigingen, instellingen van Beschermd Wonen enz.
Empowerment en individuele benadering zijn voor ons kernbegrippen. Wij willen werken zonder wachtlijst en willen zorg bieden van de beste kwaliteit in de ruimste zin van het woord, van medicatie tot bejegening en nemen daarom ook deel aan onderzoek.

Het FACT team Emmen is CCAF-gecertificeerd.

Wat ga je doen?
Naast het behandelen van je eigen caseload als behandelaar houd jij je bezig met diagnostiek door middel van onder andere neuropsychologisch onderzoek en het uitzetten van behandelstrategieën. Je levert je aandeel in teamvorming en ondersteunt medewerkers bij het toepassen en verder ontwikkelen van een gedragsmatige aanpak en bejegening van patiënten. Je neemt deel aan vakgroepoverleg en je onderhoudt je netwerken.
 
Flexibele inzet van je arbeids- en aanwezigheidsuren door middel van beeldbellen is een bespreekmogelijkheid.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je bent BIG geregistreerd als GZ psycholoog, hebt affiniteit met patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en je bent geïnteresseerd in innovatie. Je beschikt over prima diagnostische vaardigheden en kennis van tests en neuropsychologisch onderzoek. Je kent de laatste ontwikkelingen van cognitieve gedragstherapeutische behandeling van patiënten met psychotische en andere stoornissen. Daarnaast draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe. Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent flexibel en creatief en ziet het als uitdaging mensen met langdurige en complexe problematiek te behandelen. Je ziet samenwerken met de patiënt en collega's als voorwaarde voor het behalen van resultaten.
Het kunnen uitvoeren van EMDR-behandelingen bij cliënten met psychotische stoornissen in een pré.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen FACT Emmen. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65, salaris max. 5553,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).

Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure

De aanstelling is voor 32 uur per week en voor onbepaalde tijd.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795 of Anita Schulting, behandelcoördinator, T 06-83635264.

Solliciteren
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #2799
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7811GH
Stad Emmen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795 of Anita Schulting, behandelcoördinator, T 06-83635264.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 70839

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe