(GZ-)Psycholoog/ Gedragswetenschapper/ Orthopedagoog
Carintreggeland

Functieomschrijving

Binnen Carintreggeland is een enthousiast team van psychologen werkzaam. De psychologen maken deel uit van het Expertisecentrum, waar ook de (para)medische disciplines onder vallen. Binnen de vakgroep psychologen is een vacature ontstaan voor de functie van een

(GZ-)Psycholoog/ Gedragswetenschapper/ Orthopedagoog met aandachtsgebied probleemgedrag bij ouderen

Zijn complexe zorgvragen voor jou een uitdaging?
Ben jij empathisch, maar weet ook goed de regie te pakken en sta je stevig in je schoenen?
Ben jij enthousiast en herken je jezelf hierin?

Dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

Werkzaamheden
Binnen onze locaties lever je, samen met andere disciplines, multidisciplinaire zorg aan bewoners van onze (kleinschalige) somatische, psychogeriatrische en (geronto-)psychiatrische afdelingen. Ook kunnen werkzaamheden op de somatische en psychogeriatrische dagbehandelingen en revalidatie-afdelingen tot de mogelijkheden behoren.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag, diagnostiek, indicatiestelling, zowel directe als indirecte (mediatieve) behandeling en begeleiding van cliënten en het geven van adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde studie doctoraal psychologie (of je bent in opleiding tot) met, bij voorkeur, als specialisatie psychogerontologie of neuropsychologie. Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, revalidatie en/of de somatiek. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken.

Wie zijn wij?
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De client bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Ons aanbod

  • Wij bieden jou in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract voor 24-36 uur.
  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie waar een collegiale en informele werksfeer heerst.
  • Een salaris conform de cao VVT FWG 60 (maximaal € 4.744,40 op basis van een fulltime dienstverband) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring (FWG 65 voor GZ-psychologen)
  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Verder kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en voert Carintreggeland een actief scholingsbeleid.
  • Je krijgt de gelegenheid om ingewerkt te worden volgens een inwerkprogramma en jouw collega’s helpen jou graag zodat jij je snel ‘thuis’ bij ons zult voelen.
  • Wij willen jou zoveel mogelijk ondersteunen in het vinden van een goede balans tussen werk en privé en wij vinden belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarvoor bieden we jou veel mogelijkheden voor het indelen van je uren en je werkdagen.

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-223
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag)
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55974

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland